Zonnescherm voor 7 Inch GPS Navigatiesysteem Anti-reflecterend

Zonnescherm voor 7 Inch GPS Navigatiesysteem Anti-reflecterend

€ 23,95

Anti-reflecterende beschermer voor 7 inch GPS navigatiesystemen. Dit product functioneert als een zonnescherm en is ideaal om reflectie van zonlicht op het navigatiesysteem te voorkomen. Zo kunt het scherm beter zien. 

Zonnescherm voor 7 Inch GPS Navigatiesysteem Anti-reflecterend

€ 23,95
Hoeveelheid :


Afhankelijk van transportbedrijf

  • GARANTIE tot 5 jaar. Geniet van een Europese GARANTIE met onbeperkte services. GARANTIE tot 5 jaar. Geniet van een Europese GARANTIE met onbeperkte services.
  • WIJ PLANTEN EEN BOOM MET UW NAAM VOOR ELK PRODUCT. Elke keer dat u een of meer NavionTruck-producten koopt, planten wij een boom voor u. WIJ PLANTEN EEN BOOM MET UW NAAM VOOR ELK PRODUCT. Elke keer dat u een of meer NavionTruck-producten koopt, planten wij een boom voor u.
  • Financier uw aankoop tot 4 maanden ZONDER RENTE Financier uw aankoop tot 4 maanden ZONDER RENTE

Anti-reflecterend zonnescherm voor 7 inch GPS navigatiesystemen

Zonnescherm voor GPS navigatiesysteem die reflectie van zonnelicht beperkt, om het gebruik van ons GPS Navion X7 Truck navigatiesysteem aangenamer te maken. Dit zonnescherm kunt u gebruiken voor de meerderheid van de 7 inch navigatiesystemen. Eenvoudig te installeren en het is niet nodig om iets aan het navigatiesysteem te veranderen. 

  • Elimineert de zonnestralen op het scherm van uw navigatiesysteem 
  • Te gebruiken voor navigatiesystemen voor vrachtwagens, motoren, auto's Compatible con GPS para camión, moto, coche, chartplotter en andere zeevoertuig apparaten met een scherm
  • Zonnescherm gefabriceerd met PVC van hoge resistentie Visera 
  • Geen onderbreking van het GPS-signaal 

Gewicht: 80gr

478294912