GPS voor Vrachtwagen Navion S7 PRO Special Truck 7 Inch 4G met Dashcam en Smart Navigation

GPS voor Vrachtwagen Navion S7 PRO Special Truck 7 Inch 4G met Dashcam en Smart Navigation

€ 515,00

Navigator GPS voor slimme vrachtwagens met 4G Navion S7 Special Truck met een 7-inch scherm met automatische verlichtingsbediening en een capacitief multitouch-systeem dat het mogelijk maakt om met twee vingers op het scherm te knijpen. Het heeft geavanceerde functies voor integratie met de nieuwste logistieke tools: NFC-systeem, G-sensor, Lora, lichtsensor en video-ingang compatibel met Navion Blackbox Remote beveiligingscamerasysteem. De Full HD-camera stelt u in staat om incidenten op te nemen terwijl u rijdt, om als bewijs te gebruiken in geval van ongevallen. Het biedt gratis kaartupdates voor de hele levensduur die kunnen worden gedownload vanaf het apparaat zelf en heeft een garantie van 3 jaar.

GPS voor Vrachtwagen Navion S7 PRO Special Truck 7 Inch 4G met Dashcam en Smart Navigation

€ 515,00
Hoeveelheid :


  • GARANTIE tot 5 jaar. Geniet van een Europese GARANTIE met onbeperkte services. GARANTIE tot 5 jaar. Geniet van een Europese GARANTIE met onbeperkte services.
  • WIJ PLANTEN EEN BOOM MET UW NAAM VOOR ELK PRODUCT. Elke keer dat u een of meer NavionTruck-producten koopt, planten wij een boom voor u. WIJ PLANTEN EEN BOOM MET UW NAAM VOOR ELK PRODUCT. Elke keer dat u een of meer NavionTruck-producten koopt, planten wij een boom voor u.
  • Financier uw aankoop tot 4 maanden ZONDER RENTE Financier uw aankoop tot 4 maanden ZONDER RENTE

Mogelijk de beste 7-inch GPS ter wereld

Ontdek ons geavanceerde GPS-navigatiesysteem dat speciaal is ontworpen voor vrachtwagens, met krachtige logistieke functionaliteiten waarmee je verbinding kunt maken met state-of-the-art zakelijke tools. Vergeet het gebruik van meerdere tools, want ons GPS-navigatiesysteem geeft je toegang tot 's werelds grootste database om snel en nauwkeurig elke bestemming te vinden.

Bovendien kun je wereldwijde kaarten downloaden en deze rechtstreeks vanaf het apparaat bijwerken via wifi of de ingebouwde 4G-verbinding. Onze GPS-navigatie werkt autonoom, zonder internet, waardoor je een naadloze navigatie-ervaring hebt. Je kunt optimaal profiteren van de prestaties van het apparaat door tegelijkertijd meerdere apps te gebruiken, zoals een dashcam of muziekapps, dankzij de hoge batterijcapaciteit.

Met ons robuuste en betrouwbare systeem kun je urenlang ononderbroken navigeren zonder je zorgen te maken over het opraken van energie. Maak je klaar om je navigatie-ervaring naar een hoger niveau te tillen met ons GPS-navigatiesysteem voor vrachtwagens, ontworpen om te voldoen aan de eisen van transport- en logistieke professionals. Mis de kans niet om je routes te optimaliseren en de efficiëntie van je operaties te verbeteren met onze geavanceerde oplossing.

signalen-snelheid.jpeg

7 inch scherm

Geniet van het ongelooflijke ultra-heldere 7 inch touchscreen met een resolutie van 1024x600 in high definition. Het intuïtieve ontwerp stelt je in staat om snel toegang te krijgen tot de belangrijkste functies met de sneltoetsen voor volume, applicaties en de home-knop, waardoor je vloeiende en handige toegang hebt tot de volledige capaciteit van het scherm.

signalen-snelheid.jpeg

Meer autonomietijd

Geniet van een uitstekende prestatie met de krachtige 4300mAh-batterij die je meer dan 5 uur continu gebruik biedt, zelfs wanneer je alle bronnen van het apparaat maximaal benut. Of je nu gebruikmaakt van GPS-navigatie tijdens je reizen of geniet van multimedia-inhoud tijdens je rustmomenten, onze batterij met een hoge capaciteit geeft je de nodige energie om al je activiteiten uit te voeren.

Bovendien hebben we, met het oog op je langetermijnbehoeften, het apparaat ontworpen met een eenvoudig toegankelijk batterijcompartiment waarmee je de batterij gemakkelijk en snel kunt vervangen. Zo kun je ervoor zorgen dat je apparaat altijd klaar is om zonder onderbrekingen te blijven werken, zelfs tijdens lange reizen of werkdagen.

We zorgen ervoor dat je comfortabel kunt genieten van alle functies van ons apparaat, zonder je zorgen te hoeven maken over de batterijduur. Met de 4300mAh-batterij en het eenvoudig verwisselen ervan, ben je klaar om elke situatie aan te kunnen en urenlang ongeëvenaarde prestaties te ervaren.

Vertrouw op onze geavanceerde technologie en onze aandacht voor details om je een ongeëvenaarde gebruikservaring te bieden, op elk moment van je dag.

signalen-snelheid.jpeg

Intuïtief menu

Krijg snel en gemakkelijk toegang tot alles wat je nodig hebt. Ons apparaat biedt directe shortcuts waarmee je het naar jouw voorkeur kunt instellen en gemakkelijk toegang hebt tot je favoriete apps. Vanuit één plek heb je volledige controle over alles wat er om je heen gebeurt.

Met onze intuïtieve interface vind je de benodigde shortcuts op één plek, zodat je het apparaat kunt aanpassen aan jouw individuele behoeften en voorkeuren. Of je nu de instellingen wilt aanpassen, toegang wilt krijgen tot je meest gebruikte apps, of op de hoogte wilt blijven van wat er om je heen gebeurt, alles is binnen handbereik.

Bovendien heb je volledige controle over de functies en kenmerken van het apparaat, zodat je het kunt aanpassen aan je levensstijl en de bruikbaarheid in elke situatie kunt maximaliseren. Van het personaliseren van de interface tot het beheren van je favoriete apps, je hebt alles onder controle in één stap.

Met onze focus op comfort en efficiëntie bieden we je een naadloze en moeiteloze gebruikerservaring. Of je nu je dag organiseert, door de stad navigeert of gewoon geniet van je favoriete apps, ons apparaat biedt je snel en eenvoudig alles wat je nodig hebt.

signalen-snelheid.jpeg

Aanpasbare interface naar jouw wens

Pas jouw ervaring maximaal aan met de Navion S10 Special Truck. Jij kiest wat je wilt zien en hoe je het wilt zien. Met ons brede scala aan configuraties kun je het apparaat aanpassen aan jouw exacte voorkeuren. Enkele van de opties die je kunt aanpassen zijn: het aangeven van het model van jouw vrachtwagen of zelfs het toevoegen van je eigen logo, het weergeven van het aantal beschikbare satellieten, het controleren van de buitentemperatuur, het controleren van de dekking van wifi- of mobiele netwerken, direct toegang krijgen tot jouw favoriete apps, muziekspelers bedienen met informatie en afspeelfuncties, het aanpassen van het volume, het gebruik van de microfoon en het aanpassen van snelkoppelingen naar jouw favoriete apps met tekst en pictogram. Bovendien heb je volledige controle over de schermhelderheid om deze aan te passen aan jouw behoeften.

Met de Navion S7 Special Truck kun je een unieke ervaring creëren die is afgestemd op jouw specifieke vereisten. Geniet van de vrijheid om elk aspect van jouw apparaat aan te passen en haal het maximale uit al zijn functies.

signalen-snelheid.jpeg

Mogelijkheid van draadloze TV

Duik in de wereld van onbeperkte televisie met de Navion S10 Special Truck. Ons systeem biedt de mogelijkheid om verbinding te maken met andere apparaten van ons merk, zoals de Navion DVB-T digitale televisie-antenne, om overal gratis van televisie te genieten. Met deze antenne kun je kanalen van elk land afstemmen alsof je thuis bent, zonder dat je internetgegevens hoeft te gebruiken.

Stel je voor dat je toegang hebt tot een breed scala aan programma's en televisie-inhoud, zonder geografische beperkingen of extra kosten. Met de Navion S10 Special Truck en onze tv-antenne kun je genieten van je favoriete programma's waar je ook bent, zonder je zorgen te maken over de beschikbaarheid van internetverbindingen. Geniet van een naadloze televisie-ervaring zonder onderbrekingen en extra kosten met ons digitale televisie-antennesysteem.

signalen-snelheid.jpeg

4G-gegevensverbinding

We hebben de GPS-navigatiefunctie naar een hoger niveau gebracht met de Navion S7 Special Truck. Dankzij de toevoeging van een 3G/4G-datamodule kun je ons apparaat nu gebruiken als een echte smartphone. Dit betekent dat je kunt bellen en messenger-apps zoals het populaire WhatsApp kunt gebruiken.

Maar dat is niet alles. Deze innovatieve functie biedt je ook de mogelijkheid om op afstand verbinding te maken vanaf elke locatie, waardoor je toegang hebt tot internet, zelfs in gebieden zonder beschikbare Wi-Fi-verbindingen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over gebrek aan connectiviteit, omdat ons apparaat compatibel is met gegevenskaarten van elke telefoonmaatschappij. Dit geeft je de vrijheid om de serviceprovider te kiezen die het beste bij jouw behoeften past.

Stel je voor hoe handig het is om alle functies van een smartphone geïntegreerd te hebben in je GPS-navigatieapparaat. Je kunt nu altijd verbonden blijven, belangrijke oproepen doen en communiceren met je collega's of dierbaren zonder problemen. Met de Navion S7 Special Truck is connectiviteit gegarandeerd, waar je ook bent.

signalen-snelheid.jpeg

Connectiviteit ontworpen voor logistiek

De Navion S7 Special Truck is ontworpen met het oog op de connectiviteit en veelzijdigheid die jouw bedrijf nodig heeft. Met zijn brede scala aan verbindingen kun je apparaten en essentiële tools koppelen voor jouw logistieke operaties.

Van externe verbindingen met tachografen tot de mogelijkheid om apps van derden te gebruiken, ons apparaat biedt je alle benodigde tools om het werk van chauffeurs te vergemakkelijken. Bovendien kun je beveiligingscamera's integreren, temperatuursensoren aansluiten, tijdregistraties controleren en toegang krijgen tot het apparaat via NFC-technologie.

De USB-verbindingen via de USB-C-poort, NFC-technologie en de krachtige 16 MP-camera met flitser bieden je nog meer functionaliteiten. Je kunt leveringen scannen, goederenontvangst controleren en betalingen rechtstreeks vanaf je apparaat beheren.

Met de Navion S7 Special Truck beschik je over alle benodigde verbindingen om jouw logistieke processen te optimaliseren en de efficiëntie in jouw bedrijf te verbeteren. Laat deze kans niet voorbijgaan om van al deze voordelen te profiteren en jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

signalen-snelheid.jpeg

Dashcam FullHD 1080p-camera

We hebben ons systeem verbeterd met de toevoeging van een hoogwaardige camera die speciaal is ontworpen om verkeersincidenten vast te leggen. De geavanceerde impactsensor zorgt ervoor dat verkeersgebeurtenissen veilig worden opgeslagen en later kunnen worden bekeken, inclusief nauwkeurige informatie over de locatie van het incident.

Onze camera kan op de achtergrond opnemen, zodat je andere functies van het apparaat kunt blijven gebruiken zonder onderbrekingen. Bovendien kun je de duur van de opgenomen video's naar eigen voorkeur instellen. Het systeem heeft ook de mogelijkheid om automatisch irrelevante video's te verwijderen, waardoor er ruimte vrijkomt voor nieuwe gebeurtenissen.

Om optimale prestaties te garanderen, hebben we een slimme oplossing ontwikkeld die specifieke opslagblokken exclusief toewijst aan de Dashcam, om interferentie met andere applicaties te voorkomen. Onze Dashcam-software beheert de opgeslagen video's en verwijdert ze wanneer de gedefinieerde capaciteit bijna is bereikt, zodat je altijd ruimte beschikbaar hebt voor nieuwe opnames.

Met onze Dashcam kun je met vertrouwen hoogwaardige opnamen van verkeersincidenten maken, ondersteund door efficiënt beheer van opslagruimte. Mis de kans niet om je veiligheid op de weg te verbeteren met deze innovatieve toevoeging aan ons systeem.

Productaccessoires

Zuignapbevestiging

Sterke grip op het raam om vallen te voorkomen.

MicSD NavionTruck

Externe 32GB Micro SD-geheugenkaart van Kingston, klasse 10, met vooraf geïnstalleerde kaarten en een Micro SD-kaartadapter.

USB-oplader 12/24V

Hoge duurzaamheid en efficiëntie met dubbele oplaadingang.

220V-oplader

Hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Gegevenskabel

Hoogwaardige Type C-gegevenskabel.

Siliconen hoes

Siliconen beschermhoes om stoten te voorkomen.

GPS-houder met videokoppeling, interfaces, opladen via micro-USB en directe stroomaansluiting

Maakt verbinding met externe dashcam, externe camera's voor vaste stroomaansluiting in het voertuig.

Zuignapbakhouder

Maakt gebruik van de GPS zonder kabels, alleen met de sigarettenaanstekeroplader.

Schroeven en montagetoebehoren

Alles wat je nodig hebt om het apparaat te installeren.

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding voor meertalige navigatie.

3-jarige garantie

Geniet van de VOLLEDIGE garantie gedurende 3 jaar. Garantie die heen- en terugzending naar onze technische dienst omvat.

Financier het in handige termijnen tot 4 maanden zonder rente.

Snelle aanvraag in het betalingsproces.

564739293

Datasheet

Maatregelen MM:
213x130x15
Apparaattaal
Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans, Hongaars, Pools, Portugees, Roemeens, Deens, Bulgaars, Kroatisch, Tsjechisch, Nederlands, Ests, Fins, Iers, Litouws, Slowaaks, Zweeds…
Compatibiliteit
Het is compatibel met navigatie-apps, logistieke tools en tachografen van derden
Besturingssysteem:
AOSP Slimme Truck
Processor:
MTK platform 2GHz Octa Core CPU
RAM:
2GB DDR4
ROM:
32GB
Micro-SD:
32GB
Mobile Data:
4G
WiFi:
JA
Bluetooth:
Ja
NFC
JA
Gyroscoop
JA
G sensor
JA
Lora-sensor
Compatibel met uiterst nauwkeurige temperatuur- en vochtigheidsregelingen
TV:
Compatibel met tv-antenne (Navion DVB-T)
Accucapaciteit
4300mAh
De Levensduur van de Batterij:
5 dagen stand-by en 5 uur GPS-gebruik
Gewicht:
460gr
OTG
U kunt een USB-stick aansluiten met een OTG-adapter
Plug:
USB-C
Schermgrootte:
7 inch
Schermresolutie:
1024x600
Dashcam
JA (1080P)
Camera
16Mpx
Flash
JA
Parkeren camera
Compatibel met opname- en weergavecamera's (Navion Blackbox Remote)
Display-Type:
Capacitieve
Text Editor:
Ja
Speler Tekst:
JA
MP3:
JA
Picture Viewer:
JA
MP4:
JA
U kunt kaarten van over de hele wereld downloaden:
JA
Aandachtspunten:
Meer dan 1 miljoen POI's (benzinestations, magazijnen, bedrijven, industrieterreinen, parkings, serviceplaatsen, tolheffing, parkings...)
Vooraf geïnstalleerde kaarten:
Alle landen van Europa: EU 45 + Rusland, Marokko, Turkije
Nano Simkaart
x1

You might also like

Stay ahead of the fashion trends with our new selection.