REPARATIES

Reparatie en verwerking

 

Om reparatieservice te verkrijgen:

 

Ga naar uw klantaccount " MIJN ACCOUNT " en klik op het gedeelte " TECHNISCHE SERVICE " en log in met de gebruikersnaam en het wachtwoord van de winkel. Houd het product en de volgende documentatie bij de hand voordat u verdergaat:

 

1 - Serienummer van het product dat u op het product of op de verpakking vindt.

2 - Het aankoopbewijs (kassabon, afleveringsbon of factuur).

 

Volg daarna de stappen die u vindt op de pagina TECHNISCHE SERVICE. Als u het overweegt, zal NavionTruck verantwoordelijk zijn voor het beheer van de verzendkosten naar ons adres en de te volgen stappen aangeven zodat u het tegen een gepaste prijs kunt verzenden. De transportkosten naar ons zullen worden toegevoegd aan de kosten van de reparatie, inclusief ook de kosten voor uw huis. Voordat we het product verzenden, zullen we u op de hoogte brengen van de geschatte reparatiekosten, het bedrag moet worden bevestigd, maar houd er rekening mee dat het kan veranderen wanneer we het product hebben ontvangen en gecontroleerd, als we op dat moment rekening houden met extra reparatiekosten, zullen we u informeren over de op dezelfde manier, zodat u de nieuwe reparatiekosten kunt bevestigen.

 

Voordat u overgaat tot reparatie en verzending van het product:

 

Maak een back-up van alle gegevens en verwijder alle vertrouwelijke informatie van uw persoonlijke eigendommen die in het product zijn opgeslagen. NavionTruck is niet verantwoordelijk voor schade of verlies van software, firmware of gegevens die de klant in het product heeft.

 

Als het product het invoeren van toegangscodes toestaat, zoals in het geval van tablets, telefoons, enz., Schakel deze codes dan uit of stel ze schriftelijk op de hoogte.

 

Wikkel het product vervolgens goed in met opvulmateriaal en stop het in een doos volgens het product zodat het geen klappen krijgt tijdens transport. Als het product tijdens het transport beschadigd raakt vanwege een slechte verpakking, kunnen we niet garanderen dat het transportbedrijf dat verantwoordelijk is voor de verzending verantwoordelijk is voor de veroorzaakte schade.

 

Als de verpakking toereikend is en het product met klappen wordt ontvangen als gevolg van een ongeval tijdens het transport of als het om welke reden dan ook verloren is gegaan, heeft u recht op verzekeringsdekking. De verzekering betaalt de prijs van het product zonder btw.

 

Zodra het product is gerepareerd, ontvangt u een melding om de betalingsmethode voor de reparatie te kiezen die u moet betalen door de volgende betalingsmethoden te kiezen: kaart, betaling bij aflevering, bankoverschrijving.

Klik HIER om toegang te krijgen tot het gedeelte TECHNISCHE SERVICE