GARANTIE

Garantie- en verwerkingsvoorwaarden

 

De garantieperiode gaat in op de aankoopdatum. Bewaar de factuur, kassabon of afleverbon, in dit document heeft u de aankoopdatum van het product aangegeven en deze dient als bewijs. In het geval van sommige van onze producten is er een Europese garantie van 2 jaar met de mogelijkheid om deze te verlengen tot 5 jaar tegen een meerprijs die u kunt zien op de productpagina.

 

Om garantieservice te verkrijgen:

 

Ga naar uw klantaccount " MIJN ACCOUNT " en klik op het gedeelte " TECHNISCHE SERVICE " en log in met de gebruikersnaam en het wachtwoord van de winkel. Houd het product en de volgende documentatie bij de hand voordat u verdergaat:

 

1 - Serienummer van het product dat u op het product of op de verpakking vindt.

2 - Het aankoopbewijs (kassabon, afleveringsbon of factuur) dat u ook in uw account kunt vinden.

 

Volg daarna de stappen die u vindt op de GARANTIE- pagina NavionTruck is verantwoordelijk voor het ophalen of faciliteren van een punt om het product te deponeren en vervolgens het product kosteloos bij u thuis af te leveren. Houd er rekening mee dat wij niet verantwoordelijk kunnen zijn voor schade veroorzaakt door misbruik van het product, op dezelfde manier als het product Als u een probleem heeft dat niet onder de garantie valt, wordt dit probleem aan u gemeld en heeft u recht op een geheel gratis offerte zodat u kunt beslissen of u het product wilt repareren. Indien u het product niet wenst te repareren, wordt het franco verzonden inclusief de gemaakte transportkosten.

 

Voordat u de garantie verwerkt en het product verzendt:

 

Maak een back-up van alle gegevens en verwijder alle vertrouwelijke informatie van uw persoonlijke eigendommen die in het product zijn opgeslagen. NavionTruck is niet verantwoordelijk voor schade of verlies van software, firmware of gegevens die de klant in het product heeft.

Als het product het invoeren van toegangscodes toestaat, zoals in het geval van tablets, telefoons, enz., Schakel deze codes dan uit of stel ze schriftelijk op de hoogte.

 

Wikkel het product vervolgens goed in met opvulmateriaal en stop het in een doos volgens het product zodat het geen klappen krijgt tijdens transport. Als het product tijdens het transport beschadigd raakt vanwege een slechte verpakking, kunnen we niet garanderen dat het transportbedrijf dat verantwoordelijk is voor de verzending verantwoordelijk is voor de veroorzaakte schade.

 

Als de verpakking toereikend is en het product met klappen wordt ontvangen als gevolg van een ongeval tijdens het transport of als het om welke reden dan ook verloren is gegaan, heeft u recht op verzekeringsdekking. De verzekering betaalt de prijs van het product zonder btw.

 

Uitsluitingen van garantie:

 

NavionTruck is niet aansprakelijk onder de voorwaarden van deze garantie als, na ontvangst van het product voor reparatie en testen, blijkt dat het defect of defect niet bestaat of is veroorzaakt door misbruik, verwaarlozing, onjuist onderhoud, niet-geautoriseerde pogingen. het openen, repareren of wijzigen van het product, onjuiste installatie, gebruik van software die door de klant is toegevoegd, virussen, elke andere oorzaak die buiten het beoogde gebruik valt, ongelukken, brand, blikseminslag, stroomstoring, stroomuitval of andere soortgelijke factoren.

 

De garantie vervalt ook om de volgende redenen:

 

1 - Het product is gemanipuleerd of gerepareerd door onbevoegd personeel.

2 - Het serienummer van het product is gewijzigd of verwijderd.

3 - Het garantiezegel is verbroken of er is geknoeid.

4 - Buiten de garantieperiode.

Om toegang te krijgen tot het gedeelte TECHNISCHE SERVICE klik HIER