Betaling. Hoe u kunt betalen bij NavionTruck Nederland

 

Wij bieden verschillende manieren om uw bestelling te betalen:

 

• Creditcard Redsys.

 

Deze betaling is snel, veilig en geverifieerd door VISA. Alle betalingen via deze betalingsmethode zullen door uw eigen bank worden gevalideerd en als de betaling geaccepteerd is, zal deze onmiddelijk automatisch naar ons worden verzonden. U dient voor dit type betaling een online beveiligingssleutel in te voeren. Neem contact op met uw bank als u nog geen online beveiligingssleutel heeft. Creditcards van VISA / VISA Electron en MasterCard / Maestro worden geaccepteerd. Voor deze manier van betalen heffen wij 0.86% extra kosten.

 

• Ideal.

 

Het is ook mogelijk om het meest gebruikte betaalsysteem van Nederland, Ideal, te gebruiken via het betalingssysteem Hipay.

 

Verzending

 

NavionTruck heeft geen fysieke winkels, al onze producten worden verkocht via onze website of gerelateerde websites, op deze manier kunnen wij onze aantrekkelijke prijzen, goede kwaliteit en snelle verzending garanderen. Wij verzenden al onze producten met spoed via transportbedrijven, omdat we weten dat het product dat wij bieden onontbeerlijk is voor de vervoer professional. Wij streven er dan ook naar de snelste levering te bieden. Al onze producten worden geleverd met transportbedrijf DHL, Fedex en GLS.