Kaartupdate voor NavionTruck Android-apps

 

Om de kaarten bij te werken, moet u de laatste versie van de NavionTruck-applicatie hebben en een licentie hebben.

Als u niet over de nieuwste versie beschikt, klik dan om te downloaden of bij te werken naar de nieuwste versie via HERE als u geen geldige licentie heeft, neem dan contact op met ondersteuning van HIER

 

Als u een apparaat heeft waarop een NavionTruck-navigatiesysteem is geïnstalleerd, hoeft u alleen de onderstaande stappen te volgen om de kaarten bij te werken.

 

Hiervoor is het essentieel dat u een originele licentie hebt verworven in onze MAP LICENSE STORE of dat u een origineel NavionTruck-product heeft gekocht. In dit geval kunt u de licentie zien in de productdoos, aan een van de zijkanten.

 

Start de applicatie GPS NavionTruck

 

2e Druk op MENU

 

3º Toegang tot de MAP MANAGER

 

4e Voer DOWNLOAD KAARTEN in en verbind het apparaat met een stabiel internetnetwerk

 

5º Selecteer het continent van uw keuze, als er een update beschikbaar is om te downloaden, worden de kaarten groen weergegeven en zullen ze zichzelf automatisch selecteren in het blauwe vak. Als er een kaart is die u niet wilt bijwerken, klikt u op het vak om deze te deselecteren. druk op de DOWNLOAD- knop en wacht tot het systeem bevestigt dat het alle kaarten heeft bijgewerkt.

BELANGRIJKE NOTITIE. Voor nieuwe kaartupdates: wanneer het apparaat is verbonden met internet en er is een update niet geïnstalleerd, zal het systeem u op de hoogte stellen van een te downloaden versie. Deze kennisgeving vindt elke 4-5 maanden plaats.


Kaartupdate in Windows CE of offline (zonder internet)

 

Om de kaarten op Windows CE-apparaten of de Navigators van ons merk bij te werken: Navion X7 Truck LITE, Navion X7 Truck PRO, Navion X9 Truck PRO, Navion Bus, Navion Adventure, Navion Roadbike

U moet een Windows-pc en een stabiele internetverbinding hebben. U moet een licentie hebben die u aan de zijkant van de productdoos vindt. Als u geen licentie heeft, kunt u deze HIER kopen, u kunt ook het navigatieprogramma voor Windows CE HIER kopen

BELANGRIJKE NOTITIE. GRATIS updates beschikbaar voor apparaten die na 30 oktober 2016 zijn aangeschaft, voor eerdere apparaten moet u een licentie kopen bij HIER, dan kunt u voor altijd genieten van gratis updates.

Download dan het programma om de kaarten van HIER bij te werken

Volg de installatie- en updatestappen in deze HANDLEIDING