GPS-Navigators 36 products.

Item 1-36 van 36 in totaal item(s)

Actieve filters

4.9 42

Navion Tracker Car - GPS Plaatsbepalingssysteem voor Autos

GPS plaatsbepalingssysteem voor vloten autos, taxi's... Dit apparaat kan een precieze lokatie naar u sturen door middel van coördinaten en een link naar Google Maps. Als u een Smartphone heeft kunt u ter plekke de lokatie achterhalen. Het is met dit apparaat mogelijk om via een tekstbericht de motor af te laten slaan en via een online platform kunt u uw voertuig volgen. 

Service Gegevens
+ M2M Europa - 1 JAAR
Zonder datakaart
view product
4.9 42

GPS voor Professionele Vrachtwagens - Navion X9 Truck PRO Smart Dash en 9 Inch

Het GPS-navigatiesysteem Navion X9 Truck PRO Smart Dash is een 9-inch apparaat met capacitief touchscreen en meervoudige toegang, inclusief WiFi en Bluetooth voor het downloaden van apps. Met de Full HD-camera kunt u tijdens het rijden incidenten opnemen om als bewijs te gebruiken in geval van ongevallen. Met een database van bedrijven met magazijnen en laadzones past het apparaat de afmetingen van het voertuig en de ADR aan om chauffeurs van grote voertuigen te helpen de beste route te vinden en obstakels te vermijden. Het biedt ook informatie over parkeergelegenheid en rustzones op de route, wat de efficiëntie verbetert en tijd en geld bespaart. Bovendien heeft het apparaat een garantie van 3 jaar en gratis kaartupdates gedurende de levensduur van het apparaat.

view product
4.9 42

Navion Tracker Fleet - GPS Lokalisatiesysteem voor Vloten

Lokalisatiesysteem dat speciaal ontworpen is voor vloten van industriële voertuigen, u kunt dit systeem echter ook gebruiken voor andere voertuigen zoals auto's, taxi's... Dit systeem beschikt over een lokalisatiesysteem via GPS/GSM waarmee het mogelijk is de locatie van uw voertuig te bepalen over heel de wereld. Het bevat geavanceerde functies zoals paniekknop, enginecut...

Service Gegevens
+ M2M Europa - 1 JAAR
Zonder datakaart
view product
4.9 42

Professionele GPS voor Vrachtwagens - Navion X7 Truck PRO Smart met Gratis Updates

The GPS navigation system Navion X7 Truck PRO Smart is a portable device with a capacitive 7-inch touchscreen that allows for pinch-to-zoom functionality. It features WiFi and Bluetooth for downloading apps. Its database of companies, warehouses, and loading zones allows for adjustment of the vehicle's dimensions and ADR, helping drivers of large vehicles find the best route and avoid obstacles. In addition, it provides information on parking and rest areas along the route to improve efficiency and save time and money while driving. It also comes with a 3-year warranty and free map updates for the entire lifespan of the device. NavionTruck has spare parts available after the warranty period and for at least 10 years.

view product
4.9 42

GPS voor Professionele Vrachtwagen - Pack Navion X7 Truck PRO Smart + Vizier + Koffer + Gehard glas

Neem de Navion X7 Truck PRO Smart mee met al zijn accessoires voor een betere prijs. Krijg korting op de prijs van de zonneklep om reflecties van de zon te vermijden, de hoes om hem veilig te vervoeren en te beschermen tegen stoten en het geharde glas dat onnodige en dure glasbreuken voorkomt.

view product
4.9 42

Navion Tracker Rider - Motorfiets GPS Locator

GPS voor motorfietsen en elektrische voertuigen met de brandstof cut functie en web monitoring via GPS tracking platform NavionTruck Geo Connect locator 

Service Gegevens
+ M2M Europa - 1 JAAR
Zonder datakaart
view product
4.9 42

GPS voor Professionele Vrachtwagens - Navion X7 Truck PRO Evolution met Gratis Updates

Het GPS-navigatiesysteem voor vrachtwagens Navion X7 Truck PRO Evolution is een draagbaar apparaat met een capacitief touchscreen van 7 inch en een database van bedrijven met opslagplaatsen en laadzones. Dit apparaat stelt u in staat de afmetingen van het voertuig en de ADR aan te passen, waardoor bestuurders van grote voertuigen de beste routes kunnen vinden en lage bruggen op de weg kunnen vermijden. Het biedt ook informatie over parkeergelegenheid en rustzones langs de route, waardoor het rijden verbetert en tijd en geld bespaart. Bovendien heeft het 3 jaar garantie en gratis kaartupdates gedurende de gehele levensduur van het apparaat. NavionTruck heeft reserveonderdelen beschikbaar na de garantieperiode en gedurende ten minste 10 jaar.

view product
4.9 42

GPS voor Professionele Vrachtwagen - Pack Navion X7 Truck PRO Evolution + Vizier + Hoes + Gehard glas

Koop de Navion X7 Truck PRO Evolution met al zijn accessoires voor een betere prijs. Koop ze met korting: het zonneklepje om reflecties van de zon te voorkomen, de hoes om het apparaat veilig te transporteren en het geharde glas dat onnodige en dure glasschade voorkomt.

view product
4.9 42

Navion Bus - GPS Navigatiesteem voor de Bus

Multimedia GPS Navigatiesysteem met FM-Zender, spelletjes,tekstverwerker, muziek, video's en foto's afspelen voor de bus, met levenslang GRATIS UPDATES. POI's speciaal voor de bus, dit toestel beschikt over de optie om de afmetingen van het voertuig in te voeren, breedte, lengte, hoogte en aantal assen.

view product
4.9 42

Navion Adventure - GPS Navigatie voor Caravan en Camper

GPS Navigatiesysteem voor Campers en Caravans. Dit GPS-toestel beschikt over een uitgebreide database van POI's speciaal voor campers en caravans zoals, campings, parkeerplekken, vrijetijdszones, toeristische gebieden. Bevat levenslang GRATIS UPDATES.

view product
4.9 42

Navion RoadBike - GPS Navigatiesysteem voor de Motor

GPS Navigatiesysteem voor de motor geheel waterdicht (IPX7). Dit navigatiesysteem beschikt over een omhulsel dat geheel waterdicht is en bestand is tegen ongunstige weersomstandigheden. GPS toestel met POI's voor de motor in heel Europa dat levenslang GRATIS KAART UPDATES bevat.

view product
4.9 42

Navion Car - GPS Navigatiesysteem voor de auto, taxi, ambulance, politieauto

GPS Multimedia Navigatiesysteem met handsfree Bluetooth, FM-Zender, spelletjes, tekstverwerker, muziek-, video- en fotoweergave voor elk type voertuig van kleine afmetingen, zoals bijvoorbeeld de auto, taxi, ambulance, politieauto, met levenslang GRATIS KAART UPDATES.

view product
4.9 42

GPS voor Professionele Vrachtwagen 9 Inch - Navion X9 Truck PRO Evolution Met Gratis Kaartupdates

Het GPS-navigatiesysteem Navion X9 Truck PRO Evolution is een krachtige draagbare GPS-navigatietool met een capacitief touchscreen van 9 inch en 512 Mb RAM. Met een database van bedrijven die magazijnen en laadzones omvat, past dit apparaat de afmetingen van het voertuig en de ADR aan om bestuurders van grote voertuigen te helpen de beste route te vinden en obstakels te vermijden. Bovendien biedt het informatie over parkeerplaatsen en rustzones op de route om efficiëntie te verbeteren en tijd en geld te besparen. Bovendien heeft het een garantie van 3 jaar en gratis kaartupdates voor de volledige levensduur van het apparaat. NavionTruck heeft reserveonderdelen na de garantieperiode en minimaal 10 jaar.

view product
4.9 42

GPS voor Professionele Vrachtwagens met TMC Traffic - Navion X7 Truck PRO Evolution Met Gratis Updates

Het GPS-navigatiesysteem voor vrachtwagens Navion X7 Truck PRO Evolution met TMC-verkeersassistent waarschuwt u voor verkeersopstoppingen op de weg als gevolg van ongevallen, wegwerkzaamheden of weersomstandigheden. Het beschikt over een bedrijvendatabase met opslagplaatsen en laad- en loszones. Dit stelt vrachtwagenchauffeurs in staat om de beste route te vinden en obstakels op de weg te vermijden. Het biedt ook parkeerinformatie, wat tijd en geld bespaart.

view product
4.9 42

GPS voor Vrachtwagen Navion S7 PRO Special Truck 7 Inch 4G met Dashcam en Smart Navigation

Navigator GPS voor slimme vrachtwagens met 4G Navion S7 Special Truck met een 7-inch scherm met automatische verlichtingsbediening en een capacitief multitouch-systeem dat het mogelijk maakt om met twee vingers op het scherm te knijpen. Het heeft geavanceerde functies voor integratie met de nieuwste logistieke tools: NFC-systeem, G-sensor, Lora, lichtsensor en video-ingang compatibel met Navion Blackbox Remote beveiligingscamerasysteem. De Full HD-camera stelt u in staat om incidenten op te nemen terwijl u rijdt, om als bewijs te gebruiken in geval van ongevallen. Het biedt gratis kaartupdates voor de hele levensduur die kunnen worden gedownload vanaf het apparaat zelf en heeft een garantie van 3 jaar.

view product
4.9 42

GPS voor Vrachtwagen Navion S8 PRO Special Truck 8 Inch 4G met Dashcam Waterdicht IP67 en Anti-val Case

De Navion S8 PRO Special Truck is een intelligente GPS-navigator met Dual SIM 4G ontworpen voor vrachtwagens, met een capacitief multitouch-scherm van 8 inch. Naast automatische verlichtingsregeling, heeft deze navigator geavanceerde logistieke integratiefuncties zoals NFC, G-sensor, Lora, lichtsensor en video-ingang die compatibel is met het Navion Blackbox Remote-beveiligingssysteem. De Full HD-camera legt incidenten vast tijdens het rijden, wat als bewijs kan worden gebruikt in geval van ongevallen. Het biedt gratis kaartupdates voor de levensduur van het apparaat die kunnen worden gedownload vanaf hetzelfde apparaat en heeft een garantie van 3 jaar.

view product
4.9 42

GPS voor Vrachtwagen Smart met Dashcam Navion S10 PRO Special Truck 10 Inch 4G Desk Station

Navigator GPS voor slimme vrachtwagens met 4G Dual SIM en een 10 inch ultra-heldere capacitieve multitouch-scherm met automatische verlichtingsregeling. Het heeft een basisstation en 2 USB OTG-aansluitingen waarmee u USB-geheugensticks en RJ45-verbindingen voor bekabelde internetverbindingen of toegang tot cloudgegevens kunt aansluiten. Bovendien bevat deze navigator geavanceerde logistieke integratiefuncties, zoals NFC, G-sensor, Lora, lichtsensor en video-ingang compatibel met het Navion Blackbox Remote beveiligingssysteem. De Full HD-camera neemt incidenten op terwijl u rijdt, wat kan worden gebruikt als bewijs in geval van ongevallen. Het heeft gratis levenslange kaartupdates die rechtstreeks vanaf het apparaat kunnen worden gedownload en 3 jaar garantie.

view product
Model
Navion X7 Truck Lite
Navion X7 Truck PRO (Android)
Navion X7 Truck PRO Evolution
Navion X7 Truck PRO Smart
Navion Bus
Navion Adventure
Navion X5 Truck
Navion X4 Truck
view product
4.9 42

TMC-antenne Verkeersincidentontvanger met 12/24v Micro USB-oplader.

De Traffic Message Channel (TMC) Verkeersincidenten Ontvanger met 12/24V voeding van NavionTruck verbetert jouw rijervaring zonder maandelijkse kosten. Ontvang real-time verkeersinformatie, vermijd files en optimaliseer jouw routes. Het is niet afhankelijk van internet en is compatibel met verschillende voertuigen. Vereenvoudig jouw reizen en geniet van realtime updates met dit innovatieve apparaat.

view product
4.9 42

Dupliceer Micro SD-kaart 32Gb met Kaarten voor GPS NavionTruck

Dupliceer GPS-navigatiesoftware met bijgewerkte kaarten op 32Gb SD-kaart. Ideaal om uw GPS-navigator bij te werken met de nieuwste kaarten als u geen pc heeft of een manier om bij te werken met ons programma.

Model
Navion X7 Truck Lite
Navion X7 Truck PRO (Android)
Navion X7 Truck PRO Evolution
Navion X7 Truck PRO Smart
Navion X9 Truck PRO Evolution
Navion X9 Truck PRO Dash
Navion Bus
Navion Adventure
Navion X5 Truck
Navion X4 Truck
Navion Roadbike
view product
4.9 42

Navigatiesoftwarelicentie voor WindowsCE-apparaten Update Carrvas, Aonerex, Awesafe, XGody, Jusun...

Als u een van deze GPS-merken heeft Carrvas, Aonerex, Awesafe, XGody, Jusun, Karadar, Topsource, Fodsport, Anfilite, Katarina, Navitel, KMDrive, Oriana, Kunfine, Kenmoo, IaotuGo, Jimwey, TruckWay, Sisgo, Leruox, Igotruck , Navruf, MKsutary, Jingyi, Navpal, Mekedeteck, Hogdseirrs, Jadpes, Baceyong, Joganve, Navipro, Tamkyo, Drive-Tech, ZRYBH, Kimiss, Waqu, Meriglare, Amonida, EODUDO-S, Jorzer, Trucknav, Mttls, Jacksing, Kste , WMKD, Janefly, Boloramo, Juqingshanghang1, Changor, Runqimudai, Chiciris, Heritan, Llavaderuedas, Toogoo, Hlyjoon, Qiilu. u kunt uw GPS bijwerken Kaartlicentie, geldig voor elk voertuig, vrachtwagen, bus, camper, auto, motorfiets.

view product
4.9 42

Zonnescherm voor 7 Inch GPS Navigatiesysteem Anti-reflecterend

Anti-reflecterende beschermer voor 7 inch GPS navigatiesystemen. Dit product functioneert als een zonnescherm en is ideaal om reflectie van zonlicht op het navigatiesysteem te voorkomen. Zo kunt het scherm beter zien. 

view product
4.9 42

Software met licentie op kaart van 32 GB voor GPS Windows om de merken Jimwey, Awesafe, Aonerex, XGody

Kaart om GPS bij te werken gekocht bij Amazon Carrvas, Aonerex, Awesafe, XGody, Jusun, Karadar, Topsource, Fodsport, Anfilite, Katarina, Navitel, KMDrive, Oriana, Kunfine, Kenmoo, IaotuGo, Jimwey, TruckWay, Sisgo, Leruox, Igotruck, Navruf , MKsutary, Jingyi, Navpal, Mekedeteck, Hogdseirrs, Jadpes, Baceyong, Joganve, Navipro, Tamkyo, Drive-Tech, ZRYBH, Kimiss, Waqu, Meriglare, Amonida, EODUDO-S, Jorzer, Trucknav, Mttls, Jacksing, Kste, WMKD , Janefly, Boloramo, Juqingshanghang1, Changor, Runqimudai, Chiciris, Heritan, Llavederuedas, Toogoo, Hlyjoon, Qiilu... GPS-navigatiesoftware op SD-kaart met kaartlicentie, geldig voor elk voertuig: vrachtwagen, bus, camper, auto, motorfiets.

Voertuigtype
Vrachtwagen
Bus
Caravan camper
Auto
Motorfiets
view product
4.9 42

Zonnescherm voor 5 Inch GPS Navigatiesysteem Anti-reflecterend

Anti-reflecterende beschermer voor 5 inch GPS navigatiesystemen. Dit product functioneert als een zonnescherm en is ideaal om reflectie van zonlicht op het navigatiesysteem te voorkomen. Zo kunt het scherm beter zien. 

view product
4.9 42

NavionTruck DVB-T - Draadloze Antenne voor Smartphone en Tablet

Draadloze DVB-T TV antenne voor de Tablet en smartphone met Android of IOS besturingssysteem. Dankzij deze antenne kunt u TV kijken op uw toestel zonder internet- of kabelverbinding met de Tablet of smartphone, de verbinding is helemaal draadloos met een bereik tot 15 meter.

view product
4.9 42

Zuignapsteun voor NavionTruck GPS-navigators

Zuignapsteun voor NavionTruck GPS-navigators, ook compatibel met andere modellen met 4-punts verankeringssysteem.

Model
Navion X7 Truck Lite
Navion X7 Truck PRO (Android)
Navion X7 Truck PRO Evolution
Navion X7 Truck PRO Smart
Navion X9 Truck PRO Evolution
Navion X9 Truck PRO Dash
Navion Bus
Navion Adventure
Navion X5 Truck
Navion X4 Truck
Navion Roadbike
view product