GPS-Navigators 28 products.

Item 1-28 van 28 in totaal item(s)

Actieve filters

4.9 42

Navion Tracker Car - GPS Plaatsbepalingssysteem voor Autos

GPS plaatsbepalingssysteem voor vloten autos, taxi's... Dit apparaat kan een precieze lokatie naar u sturen door middel van coördinaten en een link naar Google Maps. Als u een Smartphone heeft kunt u ter plekke de lokatie achterhalen. Het is met dit apparaat mogelijk om via een tekstbericht de motor af te laten slaan en via een online platform kunt u uw voertuig volgen. 

Service Gegevens
+ M2M Europa - 1 JAAR
Zonder datakaart
view product
4.9 42

GPS-navigatie voor Vrachtwagens Navion X9 Truck PRO - Dashcam en 9 inch

Multimedia GPS-navigatiesysteem van 9 inch met GRATIS UPDATES VOOR ALLE LEVENS. GPS-navigator met WiFi, Bluetooth, fotospeler, video's, muziek, teksttoepassingen. Ondersteunt AV/IN-ingang voor de aansluiting van een achteruitrijcamera. Naast dit alles bevat een DVR-beveiligingscamera om de weg op te nemen, het opnemen van video in Full HD

view product
4.9 42

Navion Tracker Fleet - GPS Lokalisatiesysteem voor Vloten

Lokalisatiesysteem dat speciaal ontworpen is voor vloten van industriële voertuigen, u kunt dit systeem echter ook gebruiken voor andere voertuigen zoals auto's, taxi's... Dit systeem beschikt over een lokalisatiesysteem via GPS/GSM waarmee het mogelijk is de locatie van uw voertuig te bepalen over heel de wereld. Het bevat geavanceerde functies zoals paniekknop, enginecut...

Service Gegevens
+ M2M Europa - 1 JAAR
Zonder datakaart
view product
4.9 42

Navion Rearcamera S20 - Draadloze Infrarood Achteruitrijcamera

Draadloze parkeercamera met infrarood nachtzicht. Het ideale asseccoire voor onze GPS navigatiesystemen met AV-IN ingang, maar u kunt het apparaat ook vastmaken op het beeldscherm van uw auto via AV en RCA. Een geweldige hulp tijdens het parkeren.

Voltage Converter
Para 12V, RCA
Para 12V, AV-IN 2.5mm
Para 24V, RCA
Para 24V, AV-IN 2.5mm
view product
4.9 42

Navion Riders - Bluetooth Motorfiets Intercom

Bluetooth intercom voor motorfietsen waarmee u kunt communiceren met 6 gebruikers. Het kan ook worden gebruikt als een verbindingssysteem voor GPS navigatiesystemen, smartphones en muziekspelers.

Pack
2 PCS
1 PCS
view product
4.9 42

GPS-navigatie voor Vrachtwagens Pack Navion X7 Truck PRO II Smart + Anti-reflecterend vizier + Beschermende hoes + Glas

Pack Navion X7 Truck PRO II Smart met beschermkap om te voorkomen dat het kapot gaat wanneer we de GPS in een rugzak doen en een anti -glare vizier om de zon schittering op het scherm te voorkomen.

view product
4.9 42

Zonnescherm voor 7 Inch GPS Navigatiesysteem Anti-reflecterend

Anti-reflecterende beschermer voor 7 inch GPS navigatiesystemen. Dit product functioneert als een zonnescherm en is ideaal om reflectie van zonlicht op het navigatiesysteem te voorkomen. Zo kunt het scherm beter zien. 

view product
4.9 42

Navion Tracker Rider - Motorfiets GPS Locator

GPS voor motorfietsen en elektrische voertuigen met de brandstof cut functie en web monitoring via GPS tracking platform NavionTruck Geo Connect locator 

Service Gegevens
+ M2M Europa - 1 JAAR
Zonder datakaart
view product
Bluetooth Handsfree
JA, 32 GB
JA, 8 GB
NIET, 8 GB
NIET, 32 GB
view product
4.9 42

NavionTruck DVB-T - Draadloze Antenne voor Smartphone en Tablet

Draadloze DVB-T TV antenne voor de Tablet en smartphone met Android of IOS besturingssysteem. Dankzij deze antenne kunt u TV kijken op uw toestel zonder internet- of kabelverbinding met de Tablet of smartphone, de verbinding is helemaal draadloos met een bereik tot 15 meter.

view product
4.9 42

Zonnescherm voor 5 Inch GPS Navigatiesysteem Anti-reflecterend

Anti-reflecterende beschermer voor 5 inch GPS navigatiesystemen. Dit product functioneert als een zonnescherm en is ideaal om reflectie van zonlicht op het navigatiesysteem te voorkomen. Zo kunt het scherm beter zien. 

view product
4.9 42

GPS-navigatie voor Vrachtwagens Pack Navion X7 Truck PRO Evolution + Vizier + Beschermhoes + Gehard glas

Pack X7 Truck PRO Evolution Vrachtwagen met beschermkap om te voorkomen dat het kapot gaat wanneer we de GPS in een rugzak doen en een anti -glare vizier om de zon schittering op het scherm te voorkomen.

Bluetooth Handsfree
JA, 32 GB
JA, 8 GB
NIET, 8 GB
NIET, 32 GB
view product
4.9 42

Navion Bus - GPS Navigatiesteem voor de Bus

Multimedia GPS Navigatiesysteem met FM-Zender, spelletjes,tekstverwerker, muziek, video's en foto's afspelen voor de bus, met levenslang GRATIS UPDATES. POI's speciaal voor de bus, dit toestel beschikt over de optie om de afmetingen van het voertuig in te voeren, breedte, lengte, hoogte en aantal assen.

view product
4.9 42

Navion Adventure - GPS Navigatie voor Caravan en Camper

GPS Navigatiesysteem voor Campers en Caravans. Dit GPS-toestel beschikt over een uitgebreide database van POI's speciaal voor campers en caravans zoals, campings, parkeerplekken, vrijetijdszones, toeristische gebieden. Bevat levenslang GRATIS UPDATES.

view product
4.9 42

Navion RoadBike - GPS Navigatiesysteem voor de Motor

GPS Navigatiesysteem voor de motor geheel waterdicht (IPX7). Dit navigatiesysteem beschikt over een omhulsel dat geheel waterdicht is en bestand is tegen ongunstige weersomstandigheden. GPS toestel met POI's voor de motor in heel Europa dat levenslang GRATIS KAART UPDATES bevat.

view product
4.9 42

Navion Car - GPS Navigatiesysteem voor de auto, taxi, ambulance, politieauto

GPS Multimedia Navigatiesysteem met handsfree Bluetooth, FM-Zender, spelletjes, tekstverwerker, muziek-, video- en fotoweergave voor elk type voertuig van kleine afmetingen, zoals bijvoorbeeld de auto, taxi, ambulance, politieauto, met levenslang GRATIS KAART UPDATES.

view product