GPS voor Vrachtwagen Navion S8 PRO Special Truck 8 Inch 4G met Dashcam Waterdicht IP67 en Anti-val Case

GPS voor Vrachtwagen Navion S8 PRO Special Truck 8 Inch 4G met Dashcam Waterdicht IP67 en Anti-val Case

€ 579,00

GPS-navigator voor slimme vrachtwagens met 4G, 8-inch capacitief multi-touch en ultraverlicht scherm met valbeveiliging en IP67 waterbestendigheid. NFC-systeem, G-sensor, lichtsensor en video-ingang compatibel met Navion Blackbox Remote beveiligingscamerasysteem. Het heeft een Dashcam black box-beveiligingssysteem waarmee u de weg kunt opnemen tijdens het rijden en het gebruik van de navigatiesoftware.

GPS voor Vrachtwagen Navion S8 PRO Special Truck 8 Inch 4G met Dashcam Waterdicht IP67 en Anti-val Case

€ 579,00
Hoeveelheid :


Sluiten
  • GARANTIE tot 5 jaar. Geniet van een Europese GARANTIE met onbeperkte services. GARANTIE tot 5 jaar. Geniet van een Europese GARANTIE met onbeperkte services.
  • WIJ PLANTEN EEN BOOM MET UW NAAM VOOR ELK PRODUCT. Elke keer dat u een of meer NavionTruck-producten koopt, planten wij een boom voor u. WIJ PLANTEN EEN BOOM MET UW NAAM VOOR ELK PRODUCT. Elke keer dat u een of meer NavionTruck-producten koopt, planten wij een boom voor u.
  • Financier uw aankoop tot 4 maanden ZONDER RENTE Financier uw aankoop tot 4 maanden ZONDER RENTE

Misschien wel de beste 8-inch GPS ter wereld

GPS-navigatiesysteem voor vrachtwagens met logistieke functionaliteiten die verbinding met geavanceerde zakelijke tools mogelijk maken. Het GPS-navigatiesysteem stelt u in staat om elke bestemming te vinden via 's werelds grootste database en zonder dat u tussenliggende hulpmiddelen hoeft te gebruiken. U kunt wereldkaarten downloaden en bijwerken vanaf hetzelfde apparaat via wifi of 4G-verbinding van het apparaat. GPS-navigatie werkt zonder internet en dankzij het robuuste systeem kun je meerdere apps tegelijk gebruiken: zoals Dashcam of muziekapplicaties en urenlang navigeren dankzij de hoge batterijcapaciteit.

signalen-snelheid.jpeg

8 inch scherm

8-inch ultraverlicht touchscreen met een resolutie van 1280x800 met directe toegang tot volume, applicaties en home waarmee u de volledige capaciteit van het scherm kunt gebruiken.

Meer autonomietijd

Met de 6300 mAh-batterij kun je meer dan 6 uur van het apparaat genieten met alle systeembronnen. Van het gebruik van GPS-navigatie tot het genieten van multimedia-inhoud in inactieve uren. We denken aan de toekomst door u de mogelijkheid te geven om de batterij op een gemakkelijke en snelle manier te vervangen dankzij het gemakkelijk toegankelijke batterijcompartiment.

signalen-snelheid.jpeg

Intuïtief menu

Alles wat we je op een agile manier kunnen bieden. De snelkoppelingen die je nodig hebt op één plek, configureer het toestel op een gepersonaliseerde manier en krijg toegang tot je favoriete applicaties in één stap. Beheer vanaf één plek alles wat er om je heen gebeurt.

signalen-snelheid.jpeg

Aanpasbare interface naar wens

Kies wat je wilt zien en hoe je het wilt zien. Dit zijn enkele van de configuraties die u kunt doen: het model van uw vrachtwagen aangeven of uw eigen logo, aantal beschikbare satellieten, buitentemperatuur, Wi-Fi of mobiele netwerkdekking, directe toegang tot applicaties, muziekspelers met informatie en afspeelbediening . , volumeregeling, microfoon, directe toegang tot voorkeursapplicaties met de aanpassing van de directe toegang met tekst en pictogram, schermverlichtingsregeling...

signalen-snelheid.jpeg

Draadloze TV mogelijkheid

Ons systeem maakt verbinding met apparaten van andere merken mogelijk, zoals de Navion DVB-T digitale televisieantenne om overal gratis televisie te kijken. Met deze antenne kunt u zenders uit elk land volgen, zoals in uw eigen huis, zonder dat u internetgegevens nodig heeft.

signalen-snelheid.jpeg

4G-gegevensverbinding

We hebben een 3G/4G-datamodule toegevoegd om de GPS-navigator als een smartphone te gebruiken. Op deze manier kan het toestel worden gebruikt om te bellen of berichtentoepassingen zoals WhatsApp te gebruiken. Deze functionaliteit stelt het apparaat ook in staat om vanaf elke locatie externe verbindingen te maken, waardoor de mogelijkheid om internet te hebben in gebieden waar Wi-Fi-verbindingen niet mogelijk zijn, wordt vergroot. Het toestel is gratis en je kunt datakaarten van elke telefoonmaatschappij gebruiken.

signalen-snelheid.jpeg

Logistiek gerichte connectiviteit

De Navion S8 Special Truck heeft een veelheid aan aansluitingen waarmee u apparaten en bedrijfstools kunt koppelen. Van externe verbindingen tot de tachograaf of het gebruik van applicaties van derden om het werk van de chauffeur te vergemakkelijken. Beveiligingscamera's, temperatuursensoren, tijdcontroles of toegang tot het apparaat via NFC.

Met USB-verbindingen via de USB Type-C-gegevenspoort , NFC-technologie of de 16mpx Flash-camera kunt u leveringen scannen, goederen ophalen en betalingen beheren via het apparaat.

signalen-snelheid.jpeg

Full HD 1080p dashcam

We hebben een camera toegevoegd om verkeersincidenten in hoge kwaliteit vast te leggen. Uw crashsensor kan ervoor zorgen dat het systeem verkeersgebeurtenissen veilig opslaat en er later toegang toe heeft met informatie over de locatie van de gebeurtenis. Het systeem kan op de achtergrond opnemen, door de gebruiker gedefinieerde tijdvideo opnemen en deze automatisch verwijderen als ze niet belangrijk zijn. Evenzo stelt het systeem u in staat om te profiteren van gedefinieerde opslagblokken om andere applicaties niet te beïnvloeden, de Dashcam-software zal de video's verwijderen wanneer de gedefinieerde capaciteit de limiet bereikt.

S08pro_1920x1080_31-.jpg

Water- en schokbestendig

We hebben de Navion S8 Special Truck ontworpen om alle soorten fenomenen te weerstaan, van mogelijk vallen tot contact met water. We weten dat sommige vrachtwagenchauffeurs hun apparaten soms in extreme situaties gebruiken omdat ze het apparaat gebruiken voor hun logistieke taken buiten de stand.

DSC_0413 - kopiëren.jpg

Productaccessoires

Zuignap ondersteuning

Hoge ondersteuning voor het glas en voorkomt vallen.

MicSD NavionTruck

32 GB Class 10 Kingston extern Micro SD-geheugen met vooraf geïnstalleerde kaarten en Micro SD-kaartadapter.

12/24v USB-oplader

Hoge duurzaamheid en efficiëntie met dubbele laadingang.

220v oplader

Hoge kwaliteit en duurzaamheid

Datakabel

Hoogwaardige mini-USB-oplaadkabel.

Hoogwaardige Type-C datakabel

GPS-ondersteuning met videoverbinding, interfaces, opladen via micro-USB en gelijkstroom

Maakt verbinding met externe Dashcam, externe camera's mogelijk om een vaste stroominstallatie op het voertuig te maken.

Bevestigingsmateriaal en accessoires

Alles wat je nodig hebt om het apparaat te installeren

Handleiding

Gebruikershandleiding voor meertalige navigatie.

5 jaar verlengde garantie

Geniet 5 jaar van de TOTALE garantie. Garantie inclusief retourzending naar onze SAT.

Financier het in comfortabele termijnen

Agile verzoek in het betalingsproces.

564739292

Datasheet

Maatregelen MM:
210x136x15
Apparaattaal
Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans, Hongaars, Pools, Portugees, Roemeens, Deens, Bulgaars, Kroatisch, Tsjechisch, Nederlands, Ests, Fins, Iers, Litouws, Slowaaks, Zweeds…
Compatibiliteit
Het is compatibel met navigatie-apps, logistieke tools en tachografen van derden
Waterdicht:
IP67
Besturingssysteem:
AOSP Slimme Truck
Processor:
MTK platform 2GHz Octa Core CPU
RAM:
4GB DDR4
ROM:
32GB
Micro-SD:
32GB
Mobile Data:
4G
RJ45
JA
WiFi:
JA
Bluetooth:
Ja
Gyroscoop
JA
G sensor
JA
Lora-sensor
Compatibel met uiterst nauwkeurige temperatuur- en vochtigheidsregelingen
TV:
Compatibel met tv-antenne (Navion DVB-T)
Accucapaciteit
8000mAh
De Levensduur van de Batterij:
7 días en reposo y 6 horas en uso de GPS
Gewicht:
540gr
OTG
U kunt een USB-stick aansluiten met een OTG-adapter
Plug:
USB-C
Hoofdtelefoon:
Ja
Schermgrootte:
8 inch
Schermresolutie:
1280x800
Dashcam
JA (1080P)
Camera
16Mpx
Flash
JA
Parkeren camera
Compatibel met opname- en weergavecamera's (Navion Blackbox Remote)
Display-Type:
Capacitieve
Text Editor:
Ja
Speler Tekst:
JA
MP3:
JA
MP4:
JA
U kunt kaarten van over de hele wereld downloaden:
JA
Aandachtspunten:
Meer dan 1 miljoen POI's (benzinestations, magazijnen, bedrijven, industrieterreinen, parkings, serviceplaatsen, tolheffing, parkings...)
Vooraf geïnstalleerde kaarten:
Alle landen van Europa: EU 45 + Rusland, Marokko, Turkije
Nano Simkaart
x2

You might also like

Stay ahead of the fashion trends with our new selection.