GPS voor Vrachtwagen Navion S8 PRO Special Truck 8 Inch 4G met Dashcam Waterdicht IP67 en Anti-val Case

GPS voor Vrachtwagen Navion S8 PRO Special Truck 8 Inch 4G met Dashcam Waterdicht IP67 en Anti-val Case

€ 579,00

De Navion S8 PRO Special Truck is een intelligente GPS-navigator met Dual SIM 4G ontworpen voor vrachtwagens, met een capacitief multitouch-scherm van 8 inch. Naast automatische verlichtingsregeling, heeft deze navigator geavanceerde logistieke integratiefuncties zoals NFC, G-sensor, Lora, lichtsensor en video-ingang die compatibel is met het Navion Blackbox Remote-beveiligingssysteem. De Full HD-camera legt incidenten vast tijdens het rijden, wat als bewijs kan worden gebruikt in geval van ongevallen. Het biedt gratis kaartupdates voor de levensduur van het apparaat die kunnen worden gedownload vanaf hetzelfde apparaat en heeft een garantie van 3 jaar.

GPS voor Vrachtwagen Navion S8 PRO Special Truck 8 Inch 4G met Dashcam Waterdicht IP67 en Anti-val Case

€ 579,00
Hoeveelheid :


  • GARANTIE tot 5 jaar. Geniet van een Europese GARANTIE met onbeperkte services. GARANTIE tot 5 jaar. Geniet van een Europese GARANTIE met onbeperkte services.
  • WIJ PLANTEN EEN BOOM MET UW NAAM VOOR ELK PRODUCT. Elke keer dat u een of meer NavionTruck-producten koopt, planten wij een boom voor u. WIJ PLANTEN EEN BOOM MET UW NAAM VOOR ELK PRODUCT. Elke keer dat u een of meer NavionTruck-producten koopt, planten wij een boom voor u.
  • Financier uw aankoop tot 4 maanden ZONDER RENTE Financier uw aankoop tot 4 maanden ZONDER RENTE

Mogelijk de beste 8-inch GPS ter wereld

Ontdek ons geavanceerde GPS-navigatiesysteem speciaal ontworpen voor vrachtwagens, met logistieke functies die je zakelijke ervaring optimaliseren. Met onze uitgebreide database kun je moeiteloos en zonder extra tools elke bestemming vinden. Download kaarten van over de hele wereld en houd ze gemakkelijk up-to-date via wifi of 4G-verbinding, zonder afhankelijk te zijn van internet tijdens je ritten. Bovendien is onze GPS-navigatie volledig onafhankelijk, zodat je meerdere apps tegelijkertijd kunt gebruiken, zoals een dashcam of muziekspelers, terwijl je urenlang navigeert dankzij de krachtige batterijcapaciteit. Vertrouw op ons robuuste systeem en geniet van een naadloze verbonden rijervaring.

8 inch scherm

Het ultraheldere 8 inch touchscreen van het apparaat biedt een uitzonderlijke visuele ervaring met een indrukwekkende resolutie van 1280x800. Met directe toegangscontroles voor volume, apps en het startscherm heb je volledige controle over alle functies en kenmerken van het apparaat. Of je nu kaarten aan het bekijken bent, multimedia-inhoud afspeelt of specifieke apps gebruikt, het 8 inch scherm biedt alle benodigde capaciteit voor een interactieve en meeslepende ervaring. De nauwkeurige aanraakrespons en heldere verlichting zorgen voor een duidelijk en scherp beeld in elke omgeving, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot de informatie die je nodig hebt terwijl je je op de weg concentreert.

Meer autonomietijd

De krachtige batterij met een capaciteit van 6300 mAh biedt tot 6 uur ononderbroken gebruik van het apparaat, zelfs bij het gebruik van alle beschikbare functies en bronnen. Van GPS-navigatie tot het genieten van multimedia-inhoud tijdens je rustmomenten, je hebt meer dan genoeg energie om optimaal van het apparaat te profiteren. Bovendien hebben we gedacht aan je langetermijncomfort door een gemakkelijk toegankelijke batterijcompartiment te ontwerpen waarmee je de batterij snel en eenvoudig kunt vervangen. Op die manier kun je de levensduur van je apparaat verlengen zonder je zorgen te hoeven maken dat je zonder energie komt te zitten op kritieke momenten. Geniet van een ononderbroken ervaring en vertrouw op de duurzaamheid en veelzijdigheid van ons apparaat dankzij de krachtige batterij en de mogelijkheid om deze eenvoudig te vervangen.

Intuïtief menu

In de Navion S8 Special Truck bieden we je alles wat je nodig hebt op een snelle en handige manier. Met onze strategisch geplaatste snelkoppelingen heb je alle essentiële functionaliteiten binnen handbereik. Stel het apparaat in volgens je persoonlijke voorkeuren en open je favoriete apps met één stap, zonder tijd of moeite te verspillen.

Bovendien kun je met ons intuïtieve systeem volledige controle hebben over alles wat er om je heen gebeurt, allemaal vanuit één interface. Of je nu de GPS-navigatie bewaakt, logistieke apps beheert of verbonden blijft met je zakelijke apparaten, alles is binnen je zicht en slechts een paar tikken verwijderd.

Bij de Navion S8 Special Truck hebben we nagedacht over het vergemakkelijken van je leven en het verbeteren van je navigatie-ervaring. Verspil geen tijd met het zoeken naar functies op verschillende plaatsen, alles is ontworpen zodat je efficiënt en zonder complicaties kunt werken. Geniet van totale en gepersonaliseerde controle op één plek met de Navion S8 Special Truck.

Aanpasbare interface naar jouw smaak

Pas jouw ervaring maximaal aan met de Navion S8 Special Truck. Jij kiest wat je wilt zien en hoe je het wilt zien. Met ons uitgebreide scala aan configuraties kun je het apparaat aanpassen aan jouw exacte voorkeuren. Enkele van de opties die je kunt aanpassen zijn: het aangeven van het model van je vrachtwagen of zelfs je eigen logo toevoegen, het weergeven van het aantal beschikbare satellieten, het controleren van de buitentemperatuur, het controleren van de dekking van het wifi- of mobiele netwerk, directe toegang tot je favoriete apps, het bedienen van muziekspelers met informatie en afspeelfuncties, het aanpassen van het volume, het gebruik van de microfoon en het personaliseren van snelkoppelingen naar jouw favoriete apps met tekst en pictogram. Bovendien heb je volledige controle over de schermhelderheid om deze aan te passen aan jouw behoeften.

Met de Navion S8 Special Truck kun je een unieke ervaring creëren die is afgestemd op jouw specifieke eisen. Geniet van de vrijheid om elk aspect van je apparaat aan te passen en haal het maximale uit al zijn functies.

Mogelijkheid voor draadloze televisie

Duik in de wereld van onbeperkte televisie met de Navion S10 Special Truck. Ons systeem biedt je de mogelijkheid om verbinding te maken met andere apparaten van ons merk, zoals de Navion DVB-T digitale televisieantenne, om overal gratis van televisie te genieten. Met deze antenne kun je kanalen uit elk land ontvangen alsof je thuis bent, zonder gebruik te maken van internetgegevens.

Stel je voor dat je toegang hebt tot een breed scala aan programma's en televisie-inhoud, zonder geografische beperkingen of extra kosten. Met de Navion S10 Special Truck en onze tv-antenne kun je genieten van je favoriete programma's, waar je ook bent, zonder je zorgen te maken over de beschikbaarheid van internetverbindingen. Geniet van een onderbrekingsvrije tv-ervaring zonder extra kosten met ons digitale tv-antennesysteem.

4G dataverbinding

We hebben de GPS-navigatiefunctie naar een nieuw niveau gebracht met de Navion S8 Special Truck. Dankzij de integratie van een 3G/4G-datamodule kun je ons apparaat nu gebruiken als een echte smartphone. Dit betekent dat je telefoongesprekken kunt voeren en berichten-apps zoals WhatsApp kunt gebruiken.

Maar dat is niet alles. Deze innovatieve functie biedt je ook de mogelijkheid om op afstand verbinding te maken, waar je ook bent, en breidt zo je mogelijkheden uit om toegang te hebben tot internet, zelfs in gebieden zonder Wi-Fi-verbindingen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het ontbreken van connectiviteit, omdat ons apparaat compatibel is met datakaarten van elke telefoonmaatschappij. Dit geeft je de vrijheid om de serviceprovider te kiezen die het beste bij jouw behoeften past.

Stel je de gemakken voor van alle functies van een smartphone geïntegreerd in je GPS-navigatieapparaat. Nu kun je altijd verbonden zijn, belangrijke telefoongesprekken voeren en zonder problemen communiceren met je collega's of dierbaren. Met de Navion S8 Special Truck is connectiviteit gegarandeerd, waar je ook bent.

Connectiviteit ontworpen voor logistiek

De Navion S8 Special Truck is ontworpen met het oog op de connectiviteit en veelzijdigheid die je nodig hebt voor je bedrijf. Met een breed scala aan verbindingen kun je apparaten en essentiële tools koppelen in je logistieke operaties.

Van externe verbindingen met tachografen tot de mogelijkheid om gebruik te maken van apps van derden, ons apparaat biedt je alle benodigde tools om het werk van chauffeurs te vergemakkelijken. Bovendien kun je beveiligingscamera's integreren, temperatuursensoren toevoegen, tijdcontroles uitvoeren en toegang krijgen tot het apparaat via NFC-technologie.

De USB-verbindingen via de USB-C-poort, NFC-technologie en de krachtige 16 MP camera met flitser bieden nog meer functionaliteit. Je kunt leveringen scannen, goederenontvangst controleren en betalingen rechtstreeks vanaf je apparaat beheren.

Met de Navion S8 Special Truck heb je alle benodigde verbindingen om je logistieke processen te optimaliseren en de efficiëntie in je bedrijf te verbeteren. Mis de kans niet om van al deze voordelen te profiteren en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Dashcam FullHD 1080p

We hebben ons systeem verbeterd met de toevoeging van een hoogwaardige camera die speciaal is ontworpen om verkeersincidenten vast te leggen. De geavanceerde impactsensor zorgt ervoor dat verkeersgebeurtenissen veilig worden opgeslagen en later kunnen worden bekeken, inclusief nauwkeurige informatie over de locatie van het incident.

Onze camera kan op de achtergrond opnemen, zodat je andere functies van het apparaat kunt blijven gebruiken zonder onderbrekingen. Bovendien kun je de duur van de opgenomen video's naar wens instellen. Het systeem heeft ook de mogelijkheid om automatisch onbelangrijke video's te verwijderen, waardoor opslagruimte wordt vrijgemaakt voor nieuwe gebeurtenissen.

Om optimale prestaties te garanderen, hebben we een slimme oplossing ontwikkeld die specifieke opslagblokken toewijst aan de Dashcam, zonder interferentie met andere applicaties. Onze Dashcam-software beheert de opgeslagen video's en verwijdert deze wanneer de gedefinieerde capaciteit bijna is bereikt, zodat er altijd ruimte beschikbaar is voor nieuwe opnames.

Met onze Dashcam heb je de gemoedsrust van hoogwaardige opnames van verkeersincidenten, ondersteund door efficiënt opslagbeheer. Mis de kans niet om je veiligheid op de weg te verbeteren met deze innovatieve toevoeging aan ons systeem.

Water- en schokbestendig

We hebben de Navion S8 Special Truck ontwikkeld met het oog op de extreme eisen waarmee vrachtwagenchauffeurs dagelijks worden geconfronteerd. Dit apparaat is speciaal ontworpen om mogelijke vallen en stoten te weerstaan tijdens het gebruik in logistieke omgevingen en uitdagende situaties buiten de cabine.

We begrijpen dat vrachtwagenchauffeurs een betrouwbaar en robuust apparaat nodig hebben dat hen kan begeleiden bij al hun taken, ongeacht de barre omstandigheden waarmee ze te maken krijgen. Daarom hebben we de Navion S8 Special Truck gemaakt met duurzame materialen en een robuust ontwerp dat bestand is tegen stoten en vallen.

Of het nu gaat om hobbelige wegen, moeilijke weersomstandigheden of veeleisende werkomgevingen, ons apparaat is klaar om de meest extreme situaties te doorstaan en betrouwbaar te blijven werken. Je kunt erop vertrouwen dat de Navion S8 Special Truck elke uitdaging aankan waarmee je te maken krijgt tijdens je logistieke taken.

Het maakt niet uit hoe veeleisend je werkomgeving is, ons apparaat is ontworpen om stand te houden en je het vertrouwen te geven om je taken zonder zorgen uit te voeren. Vertrouw op de Navion S8 Special Truck voor uitzonderlijke prestaties en ongeëvenaarde duurzaamheid gedurende al je werkdagen.

Product accessoires

Zuignaphouder

Hoge grip op het raam om vallen te voorkomen.

MicSD NavionTruck

Externe microSD-kaart van 32GB, klasse 10, gemaakt door Kingston, met vooraf geïnstalleerde kaarten en een microSD-kaartadapter.

USB-lader 12/24V

Hoge duurzaamheid en efficiëntie met dubbele oplaadingang.

220V-lader

Hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Datakabel

Hoogwaardige USB Type-C gegevenskabel.

GPS-houder met videokoppeling, interfaces, micro-USB-opladen en directe voedingsstroom

Maakt verbinding met externe dashcam, externe camera's voor vaste installatie van voertuigvoeding.

Schroeven en montagetoebehoren

Alles wat je nodig hebt om het apparaat te installeren.

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding voor meertalige navigatie.

3 jaar garantie

Geniet van de VOLLEDIGE garantie gedurende 3 jaar. Garantie die de heen- en terugzending naar onze SAT-centra omvat.

Financier het tot 4 maanden in handige rentevrije termijnen

Snelle aanvraag in het betalingsproces.

564739292

Datasheet

Maatregelen MM:
210x136x15
Apparaattaal
Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans, Hongaars, Pools, Portugees, Roemeens, Deens, Bulgaars, Kroatisch, Tsjechisch, Nederlands, Ests, Fins, Iers, Litouws, Slowaaks, Zweeds…
Compatibiliteit
Het is compatibel met navigatie-apps, logistieke tools en tachografen van derden
Waterdicht:
IP67
Besturingssysteem:
AOSP Slimme Truck
Processor:
MTK platform 2GHz Octa Core CPU
RAM:
4GB DDR4
ROM:
32GB
Micro-SD:
32GB
Mobile Data:
4G
RJ45
JA
WiFi:
JA
Bluetooth:
Ja
Gyroscoop
JA
G sensor
JA
Lora-sensor
Compatibel met uiterst nauwkeurige temperatuur- en vochtigheidsregelingen
TV:
Compatibel met tv-antenne (Navion DVB-T)
Accucapaciteit
8000mAh
De Levensduur van de Batterij:
7 días en reposo y 6 horas en uso de GPS
Gewicht:
540gr
OTG
U kunt een USB-stick aansluiten met een OTG-adapter
Plug:
USB-C
Hoofdtelefoon:
Ja
Schermgrootte:
8 inch
Schermresolutie:
1280x800
Dashcam
JA (1080P)
Camera
16Mpx
Flash
JA
Parkeren camera
Compatibel met opname- en weergavecamera's (Navion Blackbox Remote)
Display-Type:
Capacitieve
Text Editor:
Ja
Speler Tekst:
JA
MP3:
JA
MP4:
JA
U kunt kaarten van over de hele wereld downloaden:
JA
Aandachtspunten:
Meer dan 1 miljoen POI's (benzinestations, magazijnen, bedrijven, industrieterreinen, parkings, serviceplaatsen, tolheffing, parkings...)
Vooraf geïnstalleerde kaarten:
Alle landen van Europa: EU 45 + Rusland, Marokko, Turkije
Nano Simkaart
x2

You might also like

Stay ahead of the fashion trends with our new selection.