GPS Vrachtwagens 11 products.

Item 1-11 van 11 in totaal item(s)

Actieve filters

4.9 42

GPS voor Professionele Vrachtwagen - Pack Navion X7 Truck PRO Evolution + Vizier + Hoes + Gehard glas

Navion X7 Truck PRO Evolution Pack met stevige beschermhoes om dagelijkse stoten op het scherm te voorkomen als we de GPS in een rugzak bewaren, een anti-reflecterend vizier om schittering van de zon op het scherm te voorkomen en een scherm van gehard glas.

view product
4.9 42

Professionele GPS voor Vrachtwagens - Navion X7 Truck PRO Smart met Gratis Updates

7 inch multimedia gps-navigatiesysteem met GRATIS UPDATES VOOR HET LEVEN. GPS-browser met Wifi, Bluetooth, speler voor foto's, video's, muziek, teksttoepassingen.

view product
4.9 42

GPS voor Professionele Vrachtwagen - Pack Navion X7 Truck PRO Smart + Vizier + Koffer + Gehard glas

Navion X7 Truck PRO Smart Pack met stevige beschermhoes om dagelijkse stoten op het scherm te voorkomen wanneer we de GPS in een rugzak bewaren, een anti-reflecterend vizier om schittering van de zon op het scherm te voorkomen en een scherm van gehard glas.

view product
4.9 42

GPS voor Professionele Vrachtwagens - Navion X9 Truck PRO Dash en 9 Inch

9 inch multimedia gps-navigatiesysteem met GRATIS UPDATES VOOR HET LEVEN. GPS-browser met WiFi, Bluetooth, speler voor foto's, video's, muziek, teksttoepassingen. Naast dit alles bevat het een DVR-beveiligingscamera om de weg op te nemen, video-opname in Full HD

view product
4.9 42

GPS voor Vrachtwagen Navion S7 PRO Special Truck 7 Inch 4G met Dashcam en Smart Navigation

Smart Truck GPS-navigator met 4G, 7-inch capacitief multi-touch en ultraverlicht touchscreen. NFC-systeem, G-sensor, lichtsensor en video-ingang compatibel met Navion Blackbox Remote beveiligingscamerasysteem. Het heeft een Dashcam black box-beveiligingssysteem waarmee u de weg kunt opnemen tijdens het rijden en het gebruik van de navigatiesoftware.

view product
4.9 42

GPS voor Vrachtwagen Navion S8 PRO Special Truck 8 Inch 4G met Dashcam Waterdicht IP67 en Anti-val Case

GPS-navigator voor slimme vrachtwagens met 4G, 8-inch capacitief multi-touch en ultraverlicht scherm met valbeveiliging en IP67 waterbestendigheid. NFC-systeem, G-sensor, lichtsensor en video-ingang compatibel met Navion Blackbox Remote beveiligingscamerasysteem. Het heeft een Dashcam black box-beveiligingssysteem waarmee u de weg kunt opnemen tijdens het rijden en het gebruik van de navigatiesoftware.

view product
4.9 42

GPS voor Vrachtwagen Smart met Dashcam Navion S10 PRO Special Truck 10 Inch 4G Desk Station

GPS Navigator voor Smart Truck met 4G, 10 inch ultra-verlicht multi-touch capacitief touchscreen met basisstation en 2 USB OTG-aansluitingen waarmee u USB-geheugens kunt aansluiten en RJ45-aansluiting voor kabelinternetverbindingen of toegang tot apparatuur met data in de wolk. NFC-systeem, G-sensor, lichtsensor en video-ingang compatibel met Navion Blackbox Remote beveiligingscamerasysteem. Het heeft een Dashcam black box-beveiligingssysteem waarmee u de weg kunt opnemen tijdens het rijden en het gebruik van de navigatiesoftware. Het grote scherm en het handondersteuningssysteem vergemakkelijken het beheer van logistieke taken in laad- en loscentra.

view product