Retour- en verwerkingsvoorwaarden :

 

Om een ​​artikel dat in onze online winkel is gekocht te retourneren, is het noodzakelijk om te voldoen aan ons retourbeleid dat we hieronder aangeven.

 

We accepteren alleen retouren binnen een periode van 14 werkdagen na ontvangst van het product, de retourzending wordt geaccepteerd in overeenstemming met ons retourbeleid en er wordt een tegoedbon uitgegeven voor de prijs die je voor het product hebt betaald zonder verzendkosten te vermelden om het te kunnen ruilen. in onze winkel voor een periode van een jaar. In overeenstemming met Wet 23/2003 van 10 juli betreffende garanties bij de verkoop van consumptiegoederen.

 

(BOE nr. 165, van 07-11-2003, blz. 27160-27164)

 

· Het is noodzakelijk om de beschermende kunststoffen van het artikel, de componenten te bewaren, in het geval dat de verpakking is verpakt in een beschermend plastic of een verzegeling heeft voor de productdoos, deze mogelijk niet is geopend, dat wil zeggen zonder de verzegeling te hebben verbroken. De productdoos mag geen tekenen van slijtage, stickers, schrijfsporen of bederf vertonen, anders dan de fabrikant.

Retourzendingen worden niet geaccepteerd op verbruiksartikelen zoals cd's, dvd's, geheugenkaarten, papier, inktcartridges, software, kaartupdates, producten die zijn geopend en voorzien zijn van een zegel of veiligheidsfilm, een activeringslicentie hebben of op maat gemaakte producten die exclusief door u zijn besteld.

 

Verwerken:

 

Om een ​​retourzending te doen, moet u deze stappen volgen:

 

1. Log in op uw klantaccount

2. Voer vervolgens Geschiedenis en bestelgegevens in

3. Klik op de details van uw bestelling

4. Selecteer het vakje rechts naast de referentie van het product dat u wilt retourneren.

5. Vertel ons kort de reden van uw retourzending.

6. Klik op Start de retourzending.

 

Uw retourzending is in afwachting van autorisatie door NavionTruck , u ontvangt een bericht in uw e-mail om u te informeren dat u het pakket naar onze faciliteiten kunt sturen.

 

Zodra de retourzending is geautoriseerd, downloadt u het retourdocument in My Returns (PRINT) en stopt u het in het pakket, u kunt het ook downloaden van HIER

 

 

Onthoud dat:

 

Wij aanvaarden geen verzendkosten of rembours.

 

Zodra het product is ontvangen, analyseert onze technische dienst het product om te controleren of het in perfecte staat verkeert om in de verkoop te worden gezet.

 

Als u niet aan de retourvoorwaarden voldoet, ontvangt u een bericht dat uw retourzending is geweigerd en wordt het product gefrankeerd geretourneerd.

 

Als het product als nieuw in de verkoop kan worden gezet, ontvang je een bericht dat je retourzending is geaccepteerd en krijg je een kortingsbon toegewezen voor het totaal dat je voor het product hebt betaald zonder verzendkosten, Deze coupon kan voor onbepaalde tijd in onze online winkel worden ingewisseld, de omwisseling is exclusief verzendkosten als het bedrag van het te kiezen product dezelfde waarde is als het totaal van de bon.

 

U ziet de couponcode terug in uw klantaccount en u ontvangt binnen maximaal 48 uur een e-mail met de couponinformatie. Je kunt het HIER zien

Klik HIER om toegang te krijgen tot het retourgebied