Algemene voorwaarden

 

Door het plaatsen van een order bij www.NavionTruck.nl accepteert de klant dat deze gebonden is aan de volgende voorwaarden.

 

Factuurgegevens

 

Uw factuurgegevens zijn aangegeven in uw klantenaccount, deze kunnen nadien niet meer worden veranderd conform de actuele wet- en regegelgeving. (De Spaane Wet 1619 van 30 November 2012, op grond van deze Spaanse wet worden de factuurverplichtingen inzake facturatie goedgekeurd).

 

De factuur staat op naam van de natuurlijke persoon of het bedrijf dat de bestelling heeft geplaatst, dit betekent dat de klant ervoor moet zorgen dat de bestelling met het juiste account is uitgevoerd. Eventuele wijzingen nadien zijn niet mogelijk. 

 

Als u de factuur wilt sturen naar een andere naam of ander bedrijf, moet deze worden geregistreerd als klant van NavionTruck met de gewenste factuurgegevens en vervolgens kunt u een order plaatsen onder dit account. 

 

Met het plaatsen van de order, gaat u ermee akkoord dat u de factuur via e-mail zult ontvangen. Ook zal de factuur worden geplaatst in uw klantenaccount die u op elk gewenst moment kunt controleren en printen. Echter, indien u dit nodig acht, heeft u het recht om een papieren factuur te ontvangen. U kunt deze aanvragen bij ons support systeem en de factuur zal vervolgens per post bij u aankomen. 

 

Inkooporder

 

Het elektronische document waarin het contract is beëindigd zal worden gearchiveerd in een bestand dat beheerd wordt door het bedrijf. Dit bestand kan worden gevonden in het persoonlijke klantenaccount met behulp van de inloggegevens.

 

Wijziging van gegevens


In dit scherm kunt u de door u ingevoerde gegevens controleren, en indien nodig corrigeren. Hiervoor kunt u teruggaan naar de vorige pagina en de gegevens wijzigen. Het is ook mogelijk om uw gegevens te wijzigen door het volgende formulier in te vullen:http://www.naviontruck.nl/neem-contact-op-met

 

Levering

 

• De leveringstijd varieert tussen de 48 tot 72 uur naargelang de keuze van de klant. Deze leveringstijd kunnen we niet garanderen, alhoewel wij ganderen dat al het mogelijke wordt gedaan dat onze transportbedrijven de bestelling binnen deze tijd afleveren.

 

• De levering van de bestelling hangt af van de beschikbaarheid van het product, deze beschikbaarheid kunt u terugvinden in de beschrijving van alle aangeboden items. Wanneer u een order plaatst met meerdere producten in één enkele bestelling, worden deze producten verzonden indien deze allemaal beschikbaar zijn.

 

• Een bestelling wordt als verzonden beschouwd indien de klant het ontvangstbewijs heeft ondertekend. Vanaf dit moment heeft de klant 24 uur de tijd om de staat van alle onderdelen van de ontvangen bestelling te controleren en om zich ervan te verzekeren dat alle bestelde producten aanwezig zijn. Na deze periode wordt geacht dat de levering volledig naar wens is uitgevoerd en worden klachten voor schade of verzendingsfouten niet geaccepteerd.

 

• Als u een product heeft ontvangen dat tijdens het transport beschadigd is, dient u contact met ons op te nemen door te klikken op dit contactformulier. Op dit formulier vermeldt u het ordernummer en een beschrijving van de beschadiging, zodat wij de kosten kunnen verhalen bij het vervoersbedrijf. Als wij uw klacht ontvangen hebben zal er een nieuwe verzending worden geplaatst, indien gewenst.

 

Het is raadzaam om ook contact op te nemen met het transportbedrijf:

 

• UPS: https://www.ups.com/content/nl/nl/contact/index.html?WT.svl=Footer

• FedEx:
http://www.fedex.com/nl_english/contact/

• GLS: http://www.gls-netherlands.com/OOContact.html

Transportschade

 

Indien u als klant een product heeft ontvangen dat is beschadigd tijdens het transport, is het absoluut niet toegestaan dat u iets aan het product verandert. U dient binnen 6 uur contact met NavionTruck op te nemen per telefoon of per email: sat @ naviontruck. com. U vermeldt uw naam, achternaam en ordernummer. Het transportbedrijf zal worden verzocht het product kostenloos op te halen en u zult zonder enige kosten een nieuw product ontvangen. In geen geval zal er een nieuw artikel worden verzonden voordat wij het beschadigd product hebben ontvangen en hebben gecontroleerd of de beschadiging is veroorzaakt door het vervoersbedrijf. Als blijkt dat de klant verantwoordelijk is voor de schade aan het product, zal deze belast worden met de verzend- en ophaalkosten en met de reparatiekosten mocht het mogelijk zijn om het product te herstellen. De klant zal het product zo snel mogelijk ontvangen, indien er vooraf betaald is. 

 

Terugbetaling

 

Op grond van de huidige wet- en regelgeving, heeft u als klant het recht om binnen 14 werkdagen na ontvangst van de producten van de koop af te zien, indien de zending voldoet aan de voorwaarden op deze pagina: Terugbetalingsbeleid.

 

U kunt dit doen door de volgende stappen te volgen en door het herroepingsformulier dat u op deze pagina kunt vinden, in te vullen.

 

Terugbetalingsvoorwaarden voor particulieren en bedrijven

 

• Terugbetalingen van de volgende producten zullen niet worden geaccepteerd, op grond van Spaanse Wet

1 van 16 november 2007, die de herziene tekst van de algemene Spaanse Wet van de consumenten- en gebruikersbescherming en andere complementaire wetten accepteert.

 

1. Geleverde diensten; zodra de service volledig geleverd is, of wanneer de uitvoering ervan begonnen is, met de uitdrukkelijke toestemming van de consument of gebruiker en met de erkenning van diens kant dat hij/zij er van op de hoogte is dat eenmaal de service volledig uitgevoerd is door het bedrijf, deze zijn recht op retournering verliest.

 

2. De levering van goederen of het verrichten van diensten waarvan de prijs afhangt van schommelingen op de financiële markten die het bedrijf niet kan beïnvloeden en die zich voor kunnen doen binnen het termijn om de bestelling te retourneren.

 

3. De levering van goederen die zijn geproduceerd op basis van de specificaties van de consument/ gebruiker, of die duidelijk gepersonaliseerd zijn.

4. De levering van goederen die kunnen bederven of snel vergaan.

 

5. De levering van verzegelde goederen die op basis van regelgeving voor gezondheid en hygiëne niet geschikt zijn om te vervoeren en die geopend zijn na de levering.

 

6. De levering van goederen van een bepaalde soort die zich zodanig met andere goederen vermengd hebben dat de schade niet meer is te herstellen.

 

7. De levering van verzegelde geluids- of video-opnamen of verzegelde computersoftware die na levering door de consument/ gebruiker geopend is.

 

8. De levering van een digitaal product dat u heeft ontvangen als een digitaal bestand dat geopend is door de consument / gebruiker. De consument verliest na het openen van het bestand het recht op retournering.

 

• Alle producten dienen in de oorspronkelijke verpakking worden teruggestuurd, alle toebehoren dienen in perfecte staat te zijn. De goederen moeten worden beschermd om zo stickers, zegels of tape op het directe oppervlak van het product of op de verpakking te vermijden. Mocht het product niet in deze staat worden aangetroffen, behoudt NavionTruck zich het recht voor terugbetaling te weigeren.

 

• Wanneer u het herroepingsformulier heeft ingevuld en verzonden, zult u een e-mail ontvangen met daarin instructies om het product naar ons op te sturen. U dient de producten zonder enig oponthoud naar ons op te sturen, binnen een termijn van 7 dagen vanaf de dag dat u kenbaar heeft gemaakt dat u wilt afzien van de aankoop.

 

• De transportkosten van de herroeping zullen op u worden belast. U mag zelf het transportbedrijf selecteren dat het best bij uw wensen past of dat de voordeligste tarieven aanbiedt. Zodra de goederen ontvangen zijn en er is gecontroleerd of deze zich in perfecte staat bevinden, zal de terugbetaling verwerkt worden en zult u een voucher met de waarde van het product krijgen, de transportkosten zijn hierbij niet ingbegrepen. Tevens zult u hiervan op de hoogte worden gesteld per e-mail en u kunt de herroeping terugvinden op uw persoonlijke klantenaccount. In overeenstemming met de Spaanse Wet 23 van 10 juli 2003, de Garantiewet bij verkoop aan de consument.

 

Voorwaarden voor terugbetaling

 

•Er worden alleen producten geaccepteerd die in perfecte staat verkeren en die nog niet geopend zijn. De producten moeten binnen 14 werkdagen na ontvangst van het product ontvangen zijn.

 

•Wanneer u afziet van uw aankoop zal dit worden afgehandeld als een commerciële herroeping, dit omdat er geen enkele wet is die het recht op herroeping reguleert tussen ondernemingen. Dergelijke procedures worden geregeld volgens de voorwaarden van NavionTruck.

 

 

•Producten moeten in de originele verpakking worden teruggestuurd, producten geretourneerd in plastic omhulsels en andere producten waarvan de veiligheidszegel van de fabriek kapot gemaakt is, worden niet geaccepteerd, zoals systeemborden met geopende kabels, monitoren, printers, geheugenkaarten enz.  

 

• Deze voorwaarden respecteren het recht op garantie of vervanging van een product met gebreken. NavionTruck behoudt zich het recht omterugbetaling te weigeren wanneer het enige afwijking aan het product vaststelt.

 

Garantie

 

Informatie over de garantievoorwaarden van onze producten kunt u vinden in Garantievoorwaarden en Procedure.

 

Annulering van de bestelling

 

Mocht u een bestelling annuleren, wordt het geld binnen 30 dagen op uw bankrekening gestort. Dit in verband met administratieve afhandelingen. Desondanks proberen wij het geld met een termijn van 7 dagen terug te storten.

 

Vragen en klachten

 

U kunt met al uw vragen of klachten terrecht bij ons support systeem of bij het adres NavionTruck World Media, S.L. (B04828885) NavionTruck, Calle Salzillo Nº 9 1º E, C.P. 04740 Roquetas de mar (Almería). Spanje