TMC-antenne Verkeersincidentontvanger met 12/24v Micro USB-oplader.

TMC-antenne Verkeersincidentontvanger met 12/24v Micro USB-oplader.

€ 89,00

De Traffic Message Channel (TMC) Verkeersincidenten Ontvanger met 12/24V voeding van NavionTruck verbetert jouw rijervaring zonder maandelijkse kosten. Ontvang real-time verkeersinformatie, vermijd files en optimaliseer jouw routes. Het is niet afhankelijk van internet en is compatibel met verschillende voertuigen. Vereenvoudig jouw reizen en geniet van realtime updates met dit innovatieve apparaat.

TMC-antenne Verkeersincidentontvanger met 12/24v Micro USB-oplader.

€ 89,00
Hoeveelheid :


  • GARANTIE tot 5 jaar. Geniet van een Europese GARANTIE met onbeperkte services. GARANTIE tot 5 jaar. Geniet van een Europese GARANTIE met onbeperkte services.
  • WIJ PLANTEN EEN BOOM MET UW NAAM VOOR ELK PRODUCT. Elke keer dat u een of meer NavionTruck-producten koopt, planten wij een boom voor u. WIJ PLANTEN EEN BOOM MET UW NAAM VOOR ELK PRODUCT. Elke keer dat u een of meer NavionTruck-producten koopt, planten wij een boom voor u.
  • Financier uw aankoop tot 4 maanden ZONDER RENTE Financier uw aankoop tot 4 maanden ZONDER RENTE

De verkeersontvanger TMC met een 12/24V voedingsbron voor NavionTruck GPS-navigatiesystemen is een uitstekende oplossing om jouw rijervaring te verbeteren. Dit apparaat stelt je in staat om real-time verkeersinformatie te ontvangen, waardoor je files kunt vermijden en je routes kunt optimaliseren.

Een van de belangrijkste voordelen van deze ontvanger is dat er geen maandelijkse of jaarlijkse kosten zijn voor het gebruik ervan. Dit betekent dat je, eenmaal de ontvanger hebt aangeschaft, je geen zorgen hoeft te maken over extra kosten, wat op de lange termijn aanzienlijke besparingen oplevert.

Bovendien is de NavionTruck TMC-verkeersontvanger niet afhankelijk van internetverbinding. Dit betekent dat je verkeersupdates en -waarschuwingen kunt ontvangen, ongeacht of je je in een gebied zonder dekking bevindt of in landelijke gebieden waar het signaal zwak kan zijn.

Met zijn 12/24V voedingsbron is deze ontvanger compatibel met een breed scala aan voertuigen, van auto's tot vrachtwagens. Ongeacht de grootte of het type voertuig dat je rijdt, kun je profiteren van de voordelen van TMC-technologie voor vloeiendere en efficiëntere navigatie.

Kortom, de NavionTruck TMC-verkeersontvanger met een 12/24V voedingsbron is een praktische en economische oplossing om jouw GPS-navigatiesystemen te verbeteren. Vergeet de maandelijkse kosten en geniet van real-time updates zonder internet. Vereenvoudig je reizen en maak optimaal gebruik van je ritten met dit innovatieve apparaat.

*Geen maandelijkse of jaarlijkse kosten, geen internetverbinding vereist.

Compatibele GPS-navigators:

- Navion X7 Truck PRO Evolution 8Gb Bluetooth

- Navion X7 Truck PRO Evolution 32Gb Bluetooth

- Navion X9 Truck PRO Evolution

Pakketinhoud

TMC ontvanger oplader 12/24v

Belangrijk

Omdat het een apparaat is dat TMC-verkeerssignalen via de radio opvangt, hebben niet alle landen deze informatie; in de landen waar het werkt, zijn niet alle gebieden gedekt.

Landen waar TMC bestaat

België, Finland, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland,

Noorwegen, Polen, Rusland, Slovenië, Zweden, Verenigd Koninkrijk, Spanje met zonebeperkingen.

*Voor de compatibiliteit is het noodzakelijk dat de GPS-navigatiesoftware na 10/10/2020 is geüpdatet naar de nieuwste versie

Neem contact op met de ondersteuning voor meer informatie3 JAAR GARANTIE

- Lees hier de garantievoorwaarden

- Ophalen en thuisbezorgen van het product geheel GRATIS in geval van GARANTIE.

564739266