GPS voor Professionele Vrachtwagens met TMC Traffic - Navion X7 Truck PRO Evolution Met Gratis Updates

GPS voor Professionele Vrachtwagens met TMC Traffic - Navion X7 Truck PRO Evolution Met Gratis Updates

€ 235,00

Het GPS-navigatiesysteem voor vrachtwagens Navion X7 Truck PRO Evolution met TMC-verkeersassistent waarschuwt u voor verkeersopstoppingen op de weg als gevolg van ongevallen, wegwerkzaamheden of weersomstandigheden. Het beschikt over een bedrijvendatabase met opslagplaatsen en laad- en loszones. Dit stelt vrachtwagenchauffeurs in staat om de beste route te vinden en obstakels op de weg te vermijden. Het biedt ook parkeerinformatie, wat tijd en geld bespaart.

GPS voor Professionele Vrachtwagens met TMC Traffic - Navion X7 Truck PRO Evolution Met Gratis Updates

€ 235,00
Hoeveelheid :


  • GARANTIE tot 5 jaar. Geniet van een Europese GARANTIE met onbeperkte services. GARANTIE tot 5 jaar. Geniet van een Europese GARANTIE met onbeperkte services.
  • WIJ PLANTEN EEN BOOM MET UW NAAM VOOR ELK PRODUCT. Elke keer dat u een of meer NavionTruck-producten koopt, planten wij een boom voor u. WIJ PLANTEN EEN BOOM MET UW NAAM VOOR ELK PRODUCT. Elke keer dat u een of meer NavionTruck-producten koopt, planten wij een boom voor u.
  • Financier uw aankoop tot 4 maanden ZONDER RENTE Financier uw aankoop tot 4 maanden ZONDER RENTE

Professionele efficiëntie binnen handbereik van elke portemonnee

Pack Navion X7 Truck PRO Evolution met TMC-antenne (Traffic Message Channel), wat betekent dat je toegang hebt tot real-time verkeersinformatie. Deze functie is absoluut essentieel om op de hoogte te blijven van de wegcondities en onnodige vertragingen in je route te vermijden.

Stel je voor dat je nauwkeurige updates ontvangt over filevorming, ongevallen, wegwerkzaamheden en andere gebeurtenissen die van invloed kunnen zijn op je reis. Met de TMC-antenne van de Navion X7 Truck PRO Evolution sta je een stap voor, neem je geïnformeerde beslissingen en optimaliseer je je tijd op de weg.

Je hoeft je geen zorgen meer te maken over vastzitten in eindeloze files of kostbare tijd te verspillen. Dit apparaat houdt je te allen tijde op de hoogte, waardoor je slimme omleidingen kunt nemen en alternatieve routes kunt vinden om efficiënter op je bestemming te komen.

Bovendien is de Navion X7 Truck PRO Evolution al meer dan 10 jaar een van onze bestverkochte producten. Duizenden klanten in heel Europa vertrouwen erop. Dit apparaat heeft uitstekende functies en essentiële functionaliteiten, zoals bedrijfszoekopdrachten, rijstrookassistentie, routepunten, favorieten en voertuigconfiguratie op basis van hoogte, breedte, lengte, gewicht, aantal aanhangwagens, aantal assen en gevaarlijke goederen.

Je kunt ook levenslang genieten van gratis kaartupdates, waardoor je altijd op de hoogte bent van de nieuwste wijzigingen op de wegen.

Kortom, als je op zoek bent naar een uitstekende truck-GPS-navigator voor een geweldige prijs die alles biedt wat je nodig hebt, is de Navion X7 Truck PRO Evolution de perfecte keuze. Mis niet de kans om van al deze functies te genieten, inclusief de TMC-antenne die je op de hoogte houdt van het verkeer in real-time. Wacht niet langer en breng je rijervaring naar een hoger niveau met de Navion X7 Truck PRO Evolution!

GPS voor Truck Navion X7 Truck PRO Evolution

Snelheidslimieten

NavionTruck biedt chauffeurs van grote voertuigen en commerciële voertuigen de nodige informatie over snelheidslimieten op de weg, waardoor ze een geschikte snelheid kunnen aanhouden en het risico op boetes of betrokkenheid bij ongevallen kunnen verminderen.

snelheidslimieten-naviontruck.jpg

Snelheidscamera's

Vermijd boetes voor te hard rijden en blijf op de hoogte van locaties op de weg met een hoge aanwezigheid van mobiele snelheidscamera's. Met NavionTruck hoeft u zich geen zorgen te maken over vaste snelheidscamera's. Onze volledig legale database van snelheidscamera's heeft honderden klanten geholpen boetes te vermijden en duizenden euro's te besparen. Stel uw NavionTruck GPS-navigatiesysteem in om geluid- of spraakwaarschuwingen te ontvangen en rij met gemoedsrust en veiligheid.

flitspalen-naviontruck.jpg

Interessante locaties

Tijdens de Covid-19-pandemie hebben we honderden uren besteed aan het uitbreiden van onze database met servicepunten voor chauffeurs, restaurants, vrachtwagenparkeerplaatsen en nog veel meer. Onze database is viraal geworden en we hebben besloten om een stap verder te gaan. Nu bieden we een breed scala aan interessante locaties, zodat je reis nog gemakkelijker en efficiënter wordt. Je vindt duizenden bedrijven, laadzones, magazijnen, markten, weegschalen, tolwegen, supermarkten, havens, autodealers, recreatiegebieden, campings, stranden en nog veel meer. Al deze plaatsen zijn beschikbaar in de database van je NavionTruck GPS-navigatiesysteem.

points-of-interest-naviontruck.jpg

Alternatieve routes

Met NavionTruck heb je de vrijheid om de meest geschikte route voor jouw behoeften te kiezen uit meerdere opties. Je kunt verschillende routes verkennen en degene selecteren die het beste bij jouw voorkeuren en specifieke vereisten past. Bovendien heb je de flexibiliteit om delen van de route naar eigen inzicht aan te passen en aan te passen. Wil je een druk gebied vermijden? Wil je een panoramische route nemen? Met NavionTruck kun je je reis aanpassen en volledige controle over je route hebben. Geniet van een comfortabeler en efficiënter reis, afgestemd op jouw behoeften en rijvoorkeuren.

alternatieve routes-naviontruck.jpg

Tussenstops

Met NavionTruck kun je van tevoren je route plannen en al je bestemmingen op maat organiseren. Of je nu meerdere tussenstops hebt tijdens je reis of gewoon specifieke plaatsen in een bepaalde volgorde wilt bereiken, NavionTruck stelt je in staat om je bestemmingen te selecteren en te organiseren op basis van je individuele voorkeuren. Je kunt de volgorde bepalen waarin je de plaatsen wilt bezoeken, rekening houden met factoren zoals afstand, geschatte aankomsttijd en persoonlijke voorkeuren. Op deze manier kun je je route optimaliseren en genieten van een efficiëntere en plezierigere reis. Plan je tussenstops, ontdek nieuwe plaatsen en haal het beste uit je rijervaring met NavionTruck.

tussenliggende punten-naviontruck.jpg

Gratis kaartupdates

Download gratis kaartupdates voor de levensduur van uw apparaat. Download kaarten via onze Wizard-synchronisatietool voor Windows pc-computers, download deze HIER

Afhankelijk van het land van het continent van uw aankoop, ontvangt u vooraf geladen kaarten, ontvangt u uw GPS-navigator en kunt u deze gaan gebruiken zonder dat u iets hoeft te downloaden na ontvangst. Bovendien is de navigator op het moment van aankoop al bijgewerkt met de nieuwste versie van kaarten.

Dit zijn de kaarten die je kunt downloaden SEE

dowload-map-gps-naviontruck.png

Voertuigafmetingen instellen

Pas de configuratie van je voertuig aan in NavionTruck en we begeleiden je langs de meest geschikte route voor jou. Geef de afmetingen van je voertuig aan, zoals hoogte, breedte, lengte, aantal assen, aanhangers en of je gevaarlijke goederen vervoert. Op deze manier voorkom je onaangename verrassingen, zoals lage bruggen of smalle straten, en zorg je voor een veilige en probleemloze rit.

Met de nauwkeurige configuratie van je voertuig zal ons GPS-navigatiesysteem routes bieden die specifiek zijn ontworpen om aan jouw behoeften en kenmerken te voldoen. Geniet van de gemoedsrust dat je de meest geschikte route volgt voor je voertuig, obstakels vermijdt en een efficiënte reis garandeert.

maat-naviontruck.jpg

Beperkingen

Vermijd beperkingen en beperkingen voor uw voertuigtype in het gebied waarin u gaat rijden. Behoud volledige controle over uw route en voorkom onnodige problemen tijdens uw reis.

  • Beperkingen voor maximale lengte
  • Beperkingen voor maximaal gewicht
  • Beperkingen voor maximale hoogte
  • Beperkingen voor gevaarlijke goederen
  • Beperkingen voor tunnels

vrachtwagenbeperkingen-naviontruck.jpg

Aanpasbare kaartkleuren

Kies uit een breed scala aan kleuren om de wegen en hoogtes op de kaart naar jouw smaak aan te passen. Je kunt je favoriete kleur selecteren voor zowel overdag als 's nachts, wat zorgt voor een aangenamere visuele ervaring die aansluit bij jouw voorkeuren. Met tientallen kleuropties beschikbaar, kun je een unieke en gepersonaliseerde kaart maken die jouw stijl weerspiegelt en een prettige en gemakkelijk te volgen navigatie-ervaring biedt. Of je nu houdt van levendige of subtiele tinten, je zult de perfecte combinatie vinden om aan jouw smaak en behoeften te voldoen.

dag-en-nacht-kaart-kleur-naviontruck.jpg

Reisrouteplanner

Ontvang gedetailleerde informatie over je route voordat je aan je reis begint en pas deze aan volgens je behoeften en voorkeuren. Met ons systeem kun je nauwkeurige gegevens krijgen over de reisduur, de afstand die moet worden afgelegd, bezienswaardigheden onderweg en eventuele beperkingen of speciale omstandigheden waarmee je rekening moet houden. Bovendien kun je wijzigingen aanbrengen in de route, zoals het toevoegen van extra stops, het vermijden van drukke gebieden of het selecteren van schilderachtige wegen. Op deze manier heb je volledige controle over je reisroute en kun je deze aanpassen aan je behoeften. Met onze gebruiksvriendelijke tool is het plannen en bewerken van je route nog nooit zo eenvoudig en handig geweest.

route-route-naviontruck.png

Zoekmodi

Geniet van een veelzijdige zoekervaring met NavionTruck door te kiezen uit verschillende zoekmodi. U kunt bestemmingen zoeken met behulp van verschillende criteria, zoals adres, postcode, coördinaten of de uitgebreide database van meer dan 1 miljoen Points of Interest (POI's) van NavionTruck. Of u nu een specifiek adres moet vinden, een postcode wilt lokaliseren of een nabijgelegen bezienswaardigheid wilt zoeken, ons navigatiesysteem is ontworpen om u keuzes en flexibiliteit te bieden. Met slechts een paar klikken kunt u snel de informatie vinden die u nodig heeft en uw route efficiënt plannen. Vertrouw op NavionTruck om u een nauwkeurige en uitgebreide zoekervaring te bieden, afgestemd op uw individuele voorkeuren.

route-zoek-naviontruck.jpg

Soorten routes

Met NavionTruck kun je kiezen uit verschillende soorten routes om je rijervaring aan te passen aan jouw specifieke behoeften. Je kunt kiezen voor een economische route, die je helpt om de brandstof- en tolkosten te minimaliseren door efficiëntere opties te tonen in termen van verbruik. Als je snel op je bestemming wilt zijn, kun je kiezen voor een snelle route, die de hoofdwegen prioriteert en verkeersopstoppingen vermijdt. Voor degenen die de voorkeur geven aan kortere afstanden, biedt NavionTruck ook de optie van een korte route, die je langs meer directe wegen leidt. Bovendien, als je op zoek bent naar een eenvoudige en gemakkelijk te volgen route, kun je kiezen voor de optie van een gemakkelijke route, die complicaties zoals lastige bochten of verwarrende kruispunten vermijdt. Wat je voorkeur ook is, NavionTruck biedt je de flexibiliteit om je route aan te passen en je rijervaring te optimaliseren.

NL-route-types-naviontruck-NL.png

Multivehicle navigatiesysteem

Met NavionTruck heb je de flexibiliteit om het GPS-navigatiesysteem in je tweede voertuig te gebruiken wanneer je op vakantie gaat. Je kunt gemakkelijk toegang krijgen tot de navigatie-instellingen en kiezen uit verschillende transportprofielen om de route aan te passen aan jouw specifieke behoeften. Als je een auto bestuurt, kun je het autoprofiel kiezen om nauwkeurige en geoptimaliseerde aanwijzingen voor personenauto's te ontvangen. Als je liever wandelt of fietst, kun je respectievelijk het voetgangers- of fietsprofiel selecteren om geschikte routes voor deze vervoerswijzen te krijgen. Daarnaast biedt NavionTruck ook professionele profielen zoals Taxi, Bus en Noodvoertuig, waarmee je toegang krijgt tot specifieke functies die zijn afgestemd op die beroepen. Ongeacht het type voertuig dat je gebruikt, biedt NavionTruck veelzijdige en gepersonaliseerde navigatieopties.

Talen

Onze GPS-navigatiesystemen zijn beschikbaar in een breed scala aan talen, zodat je kunt genieten van een navigatie-ervaring in jouw voorkeurstaal. Het navigatiemenu is beschikbaar in de volgende talen: Maleis, Indonesisch, Turks, Arabisch, Spaans, Catalaans, Duits, Nederlands, Frans, Engels, Italiaans, Tsjechisch, Deens, Ests, Kroatisch, Lets, Litouws, Hongaars, Noors, Pools, Portugees, Roemeens, Slowaaks, Servisch, Fins, Zweeds, Vlaams, Grieks, Bulgaars en Russisch. Met deze brede selectie van talen kun je het navigatiemenu instellen naar jouw voorkeur en het apparaat gemakkelijk en comfortabel gebruiken in jouw moedertaal of de taal die voor jou het meest geschikt is.

Bovendien bieden we ook de mogelijkheid om de taal van de navigatiestem te kiezen. Je kunt de navigatie-instructies in de door jou gekozen taal horen, waardoor je duidelijke en nauwkeurige aanwijzingen krijgt tijdens je reis. De beschikbare stemtalen zijn: Spaans, Catalaans, Duits, Nederlands, Frans, Engels, Italiaans, Tsjechisch, Deens, Ests, Kroatisch, Lets, Litouws, Hongaars, Noors, Pools, Portugees, Roemeens, Slowaaks, Servisch, Fins, Zweeds, Vlaams, Grieks, Bulgaars en Russisch.

Met deze uitgebreide selectie van talen zowel in het navigatiemenu als in de navigatiestem kun je genieten van een comfortabele en gepersonaliseerde rijervaring, waarbij je de instructies duidelijk begrijpt en er zeker van bent dat je veilig en zonder problemen op je bestemming aankomt.

language-naviontruck.jpg

Alle kaarten van Europa en Marokko zijn vooraf geladen en bijgewerkt

Je hoeft je nergens zorgen over te maken, onze GPS-navigatiesystemen zijn al uitgerust met alle kaarten van Europa die je nodig hebt. Deze kaarten zijn vooraf geladen en worden regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd over de meest actuele informatie beschikt op het moment van aankoop. Onze uitgebreide dekking omvat landen zoals Albanië, Andorra, Oostenrijk, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Ierland, Estland, Faeröer, Finland, Frankrijk, Duitsland, Gibraltar, Griekenland, Guernsey, Hongarije, IJsland, Isle of Man, Italië, Vaticaanstad, Jersey, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Turkije, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Oekraïne, Verenigd Koninkrijk, Rusland en ook Marokko. Je kunt er zeker van zijn dat onze GPS-navigatiesystemen je moeiteloos door elk deel van Europa en verder zullen leiden.

europa-rusland-mas-marocco.jpg

Met de verkeersassistent TMC

Verkeersinformatie TMC voor de belangrijkste landen in Europa

GEEN MAANDELIJKSE KOSTEN

België, Finland, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Polen, Rusland, Slovenië, Zweden, Verenigd Koninkrijk en Spanje met beperkingen op bepaalde gebieden.

BELANGRIJK: Omdat het apparaat verkeerssignalen via de radio ontvangt, is deze informatie niet in alle landen beschikbaar. In landen waar het wel werkt, zijn niet alle gebieden gedekt.

TMC-antenne-voor-naviontruck-GPS.jpg

Productaccessoires

Zuignapbevestiging

Sterke grip op het glas om vallen te voorkomen.

USB 12/24V oplader

Hoge duurzaamheid en efficiëntie met dubbele oplaadingang.

Micro SD-geheugenkaart (meegeleverd bij de 32GB-versies)

De kaart wordt geleverd met een SD-adapter om in de pc te plaatsen en kaartupdates uit te voeren.

Datakabel

Hoogwaardige laad- en transmissiekabel in een haakse vorm om verbreking van de verbinding te voorkomen.

Gebruikershandleiding

Meertalige gebruikershandleiding.

3 jaar garantie

Geniet van de VOLLEDIGE garantie gedurende 3 jaar. Garantie inclusief heen- en terugverzending naar onze SAT.

Financier het in comfortabele termijnen tot 4 maanden zonder rente

Snelle aanvraag in het betalingsproces.

564739285-2

Datasheet

Maatregelen MM:
114x184x16
Besturingssysteem:
WCE Truck
Processor:
MTK MSB2531 800MHZ
RAM:
256 MB
ROM:
8GB
Mobile Data:
Nee
WiFi:
Nee
Bluetooth:
Ja
TV:
Nee
FM-Zender:
Ja
Gewicht:
303gr
Hoofdtelefoon:
Ja
Schermgrootte:
7 inch
Schermresolutie:
800x480
Dashcam
NEE
Parkeren camera
Compatibel met opname- en weergavecamera's (Navion Blackbox Remote)
Display-Type:
Capacitieve
Text Editor:
Nee
Speler Tekst:
JA
MP3:
JA
Picture Viewer:
JA
MP4:
JA
U kunt kaarten van over de hele wereld downloaden:
JA
Vooraf geïnstalleerde kaarten:
Alle landen van Europa: EU 45 + Rusland, Marokko, Turkije