GPS voor Professionele Vrachtwagen 9 Inch - Navion X9 Truck PRO Evolution Met Gratis Kaartupdates

GPS voor Professionele Vrachtwagen 9 Inch - Navion X9 Truck PRO Evolution Met Gratis Kaartupdates

€ 195,00

Het GPS-navigatiesysteem Navion X9 Truck PRO Evolution is een krachtige draagbare GPS-navigatietool met een capacitief touchscreen van 9 inch en 512 Mb RAM. Met een database van bedrijven die magazijnen en laadzones omvat, past dit apparaat de afmetingen van het voertuig en de ADR aan om bestuurders van grote voertuigen te helpen de beste route te vinden en obstakels te vermijden. Bovendien biedt het informatie over parkeerplaatsen en rustzones op de route om efficiëntie te verbeteren en tijd en geld te besparen. Bovendien heeft het een garantie van 3 jaar en gratis kaartupdates voor de volledige levensduur van het apparaat. NavionTruck heeft reserveonderdelen na de garantieperiode en minimaal 10 jaar.

GPS voor Professionele Vrachtwagen 9 Inch - Navion X9 Truck PRO Evolution Met Gratis Kaartupdates

€ 195,00
Hoeveelheid :


  • GARANTIE tot 5 jaar. Geniet van een Europese GARANTIE met onbeperkte services. GARANTIE tot 5 jaar. Geniet van een Europese GARANTIE met onbeperkte services.
  • WIJ PLANTEN EEN BOOM MET UW NAAM VOOR ELK PRODUCT. Elke keer dat u een of meer NavionTruck-producten koopt, planten wij een boom voor u. WIJ PLANTEN EEN BOOM MET UW NAAM VOOR ELK PRODUCT. Elke keer dat u een of meer NavionTruck-producten koopt, planten wij een boom voor u.
  • Financier uw aankoop tot 4 maanden ZONDER RENTE Financier uw aankoop tot 4 maanden ZONDER RENTE

Een 9 inch vrachtwagen GPS-navigatiesysteem

De Navion X9 Truck PRO Evolution is een geavanceerd 9 inch multimedia GPS-navigatiesysteem. Het onderscheidt zich door zijn uitzonderlijke kenmerken en essentiële functies, zoals het zoeken naar bedrijven, rijstrookassistenten, routepunten, favorieten en de mogelijkheid om het voertuig in te stellen op basis van hoogte, breedte, lengte, gewicht, aantal aanhangers, assen en gevaarlijke goederen. Bovendien biedt het gratis levenslange kaartupdates. Met de Navion X9 Truck PRO Evolution heb je een hoogwaardig navigatieapparaat dat je alle benodigde tools biedt voor een optimale rijervaring.

GPS voor Truck Navion X9 Truck PRO Evolution

Snelheidslimieten

NavionTruck biedt chauffeurs van grote voertuigen en commerciële voertuigen de nodige informatie over snelheidslimieten op de weg, waardoor ze een gepaste snelheid kunnen aanhouden en het risico op boetes of betrokkenheid bij ongevallen kunnen verminderen.

snelheidslimieten-naviontruck.jpg

Snelheidscamera's

Vermijd boetes voor te hard rijden en blijf op de hoogte van de wegen met een grote aanwezigheid van mobiele snelheidscamera's. Met NavionTruck hoeft u zich geen zorgen te maken over boetes voor vaste snelheidscamera's. Onze volledig legale database van snelheidscamera's heeft honderden klanten geholpen om boetes te vermijden en duizenden euro's te besparen. Stel uw NavionTruck GPS-navigatiesysteem in om geluids- of spraakwaarschuwingen te ontvangen en rij met gemoedsrust en veiligheid.

flitspalen-naviontruck.jpg

Interessante locaties

Tijdens de Covid-19-pandemie hebben we honderden uren besteed aan het uitbreiden van onze database met servicepunten voor vrachtwagenchauffeurs, restaurants, vrachtwagenparkeerplaatsen en nog veel meer. Onze database is viraal gegaan en we hebben besloten om nog een stap verder te gaan. Nu bieden we een uitgebreide selectie van interessante locaties om je reis nog eenvoudiger en efficiënter te maken. Je vindt duizenden bedrijven, laadzones, magazijnen, markten, weegschalen, tolpoorten, supermarkten, havens, autodealers, recreatiegebieden, campings, stranden en meer. Al deze plaatsen zijn beschikbaar in de database van je NavionTruck GPS-navigatiesysteem.

points-of-interest-naviontruck.jpg

Alternatieve routes

Met NavionTruck heb je de vrijheid om de meest geschikte route voor jouw behoeften te kiezen uit meerdere opties. Je kunt verschillende routes verkennen en degene selecteren die het beste bij je voorkeuren en specifieke vereisten past. Bovendien heb je de flexibiliteit om delen van de route naar wens aan te passen en aan te passen. Wil je een druk gebied vermijden? Wil je een schilderachtige route nemen? Met NavionTruck kun je je reis aanpassen en volledige controle over je route hebben. Geniet van een comfortabelere en efficiëntere reis, afgestemd op jouw behoeften en rijvoorkeuren.

alternatieve routes-naviontruck.jpg

Tussenstops

Met NavionTruck kun je van tevoren je route plannen en al je bestemmingen op maat organiseren. Of je nu meerdere stops hebt tijdens je reis of specifieke plaatsen in een bepaalde volgorde wilt bezoeken, NavionTruck stelt je in staat om je bestemmingen te selecteren en organiseren op basis van je individuele voorkeuren. Je kunt de volgorde bepalen waarin je de plaatsen wilt bezoeken, rekening houden met factoren zoals afstand, geschatte aankomsttijd en persoonlijke voorkeuren. Op deze manier kun je je route optimaliseren en genieten van een efficiëntere en plezierige reis. Plan je stops, ontdek nieuwe plaatsen en haal het meeste uit je rijervaring met NavionTruck.

tussenliggende punten-naviontruck.jpg

Gratis kaartupdates

Download gratis kaartupdates voor de levensduur van uw apparaat. Download kaarten via onze Wizard-synchronisatietool voor Windows pc-computers, download deze HIER

Afhankelijk van het land van het continent van uw aankoop, ontvangt u vooraf geladen kaarten, ontvangt u uw GPS-navigator en kunt u deze gaan gebruiken zonder dat u iets hoeft te downloaden na ontvangst. Bovendien is de navigator op het moment van aankoop al bijgewerkt met de nieuwste versie van kaarten.

Dit zijn de kaarten die je kunt downloaden SEE

dowload-map-gps-naviontruck.png

Voertuigafmetingen instellen

Pas de configuratie van je voertuig aan in NavionTruck en we zullen je begeleiden op de meest geschikte route voor jou. Geef de afmetingen van je voertuig aan, zoals hoogte, breedte, lengte, aantal assen, aanhangers en of je gevaarlijke goederen vervoert. Op deze manier voorkom je onaangename verrassingen, zoals lage bruggen of smalle straten, en zorg je voor een veilige en probleemloze rit.

Met de nauwkeurige configuratie van je voertuig zal ons GPS-navigatiesysteem routes bieden die specifiek zijn ontworpen om aan jouw behoeften en kenmerken te voldoen. Geniet van de gemoedsrust dat je de meest geschikte route voor je voertuig volgt, obstakels vermijdt en een efficiënte reis garandeert.

maat-naviontruck.jpg

Beperkingen

Vermijd beperkingen en beperkingen voor uw voertuigtype in het gebied waarin u gaat rijden. Behoud volledige controle over uw route en vermijd onnodige ongemakken tijdens uw reis.

  • Beperkingen voor maximale lengte
  • Beperkingen voor maximaal gewicht
  • Beperkingen voor maximale hoogte
  • Beperkingen voor gevaarlijke goederen
  • Beperkingen voor tunnels

vrachtwagenbeperkingen-naviontruck.jpg

Aanpasbare kaartkleuren

Kies uit een breed scala aan kleuren om de wegen en hoogtes van de kaart naar jouw smaak aan te passen. Je kunt jouw favoriete kleur selecteren voor zowel dag als nacht, wat zorgt voor een aangenamere visuele ervaring die is afgestemd op jouw voorkeuren. Met tientallen beschikbare kleuropties kun je een unieke en gepersonaliseerde kaart creëren die jouw stijl weerspiegelt en zorgt voor een prettige en gemakkelijk te volgen navigatie-ervaring. Of je nu de voorkeur geeft aan levendige of subtiele tinten, je zult de perfecte combinatie vinden om aan jouw smaak en behoeften te voldoen.

dag-en-nacht-kaart-kleur-naviontruck.jpg

Reisrouteplanner

Ontvang gedetailleerde informatie over je route voordat je aan je reis begint en pas deze aan op basis van je behoeften en voorkeuren. Met ons systeem kun je nauwkeurige gegevens krijgen over de reisduur, de afstand die moet worden afgelegd, bezienswaardigheden onderweg en eventuele beperkingen of speciale omstandigheden waar je rekening mee moet houden. Bovendien kun je wijzigingen aanbrengen in de route, zoals het toevoegen van extra stops, vermijden van drukke gebieden of het selecteren van schilderachtige wegen. Op die manier heb je volledige controle over je reisroute en kun je deze aanpassen aan je wensen. Met onze gebruiksvriendelijke tool is het plannen en bewerken van je route nog nooit zo eenvoudig en handig geweest.

route-route-naviontruck.png

Zoekmodi

Geniet van een veelzijdige zoekervaring met NavionTruck door te kiezen uit verschillende zoekmodi. U kunt bestemmingen zoeken met behulp van verschillende criteria, zoals adres, postcode, coördinaten of de uitgebreide database van meer dan 1 miljoen Points of Interest (POI's) van NavionTruck. Of u nu een specifiek adres moet vinden, een postcode wilt lokaliseren of een nabijgelegen bezienswaardigheid wilt zoeken, ons navigatiesysteem is ontworpen om u opties en flexibiliteit te bieden. Met slechts een paar klikken kunt u snel de benodigde informatie vinden en uw route efficiënt plannen. Vertrouw op NavionTruck voor nauwkeurig en volledig zoeken, afgestemd op uw individuele voorkeuren.

route-zoek-naviontruck.jpg

Soorten routes

Met NavionTruck kun je kiezen uit verschillende soorten routes om je rijervaring aan te passen aan jouw specifieke behoeften. Je kunt kiezen voor een economische route, die je helpt de brandstof- en tolkosten te minimaliseren door efficiëntere opties weer te geven wat betreft verbruik. Als je snel op je bestemming wilt zijn, kun je kiezen voor een snelle route, die de belangrijkste wegen prioriteert en verkeersopstoppingen vermijdt. Voor degenen die de voorkeur geven aan kortere afstanden, biedt NavionTruck ook de optie voor een korte route, die je langs meer directe wegen leidt. Bovendien, als je op zoek bent naar een eenvoudige en gemakkelijk te volgen route, kun je kiezen voor de eenvoudige route-optie, die complicaties zoals lastige bochten of verwarrende kruispunten vermijdt. Wat je voorkeur ook is, NavionTruck biedt je de flexibiliteit om je route aan te passen en je rijervaring te optimaliseren.

NL-route-types-naviontruck-NL.png

Multivoertuignavigatiesysteem

Met NavionTruck heb je de flexibiliteit om het GPS-navigatiesysteem in je tweede voertuig te gebruiken wanneer je op vakantie gaat. Je kunt gemakkelijk toegang krijgen tot de navigatie-instellingen en kiezen tussen verschillende transportprofielen om de route aan te passen aan jouw specifieke behoeften. Als je in een auto rijdt, kun je het autoprofiel kiezen om nauwkeurige en geoptimaliseerde aanwijzingen voor personenauto's te ontvangen. Als je liever wandelt of fietst, kun je respectievelijk het voetgangers- of fietsprofiel selecteren om routes te krijgen die geschikt zijn voor deze vervoerswijzen. Bovendien biedt NavionTruck ook professionele profielen zoals taxi, bus en noodvoertuig, waarmee je toegang hebt tot specifieke functies die zijn aangepast aan die beroepen. Ongeacht het type voertuig dat je gebruikt, biedt NavionTruck veelzijdige en gepersonaliseerde navigatieopties.

voertuigen-naviontruck.jpg

Talen

Onze GPS-navigators zijn beschikbaar in een breed scala aan talen, zodat je kunt genieten van een navigatie-ervaring in je favoriete taal. Het navigatiemenu is beschikbaar in de volgende talen: Maleis, Indonesisch, Turks, Arabisch, Spaans, Catalaans, Duits, Nederlands, Frans, Engels, Italiaans, Tsjechisch, Deens, Ests, Kroatisch, Lets, Litouws, Hongaars, Noors, Pools, Portugees, Roemeens, Slowaaks, Servisch, Fins, Zweeds, Vlaams, Grieks, Bulgaars en Russisch. Met deze brede selectie aan talen kun je het navigatiemenu naar wens instellen en het apparaat gemakkelijk en comfortabel gebruiken in je moedertaal of de taal die je het handigst vindt.

Bovendien bieden we ook de mogelijkheid om de taal van de navigatiestem te kiezen. Je kunt de navigatie-instructies beluisteren in de taal van jouw keuze, zodat je duidelijke en nauwkeurige aanwijzingen krijgt tijdens je reis. De beschikbare talen voor de navigatiestem zijn: Spaans, Catalaans, Duits, Nederlands, Frans, Engels, Italiaans, Tsjechisch, Deens, Ests, Kroatisch, Lets, Litouws, Hongaars, Noors, Pools, Portugees, Roemeens, Slowaaks, Servisch, Fins, Zweeds, Vlaams, Grieks, Bulgaars en Russisch.

Met deze ruime keuze aan talen, zowel in het navigatiemenu als in de navigatiestem, kun je genieten van een comfortabele en gepersonaliseerde rijervaring. Je begrijpt duidelijk de aanwijzingen en zorgt ervoor dat je veilig en zonder problemen op je bestemming aankomt.

taal-naviontruck.jpg

Alle kaarten van Europa en Marokko zijn voorgeïnstalleerd en bijgewerkt

Je hoeft je nergens zorgen over te maken, onze GPS-navigatiesystemen worden al geleverd met alle kaarten van Europa die je nodig hebt. Deze kaarten zijn voorgeïnstalleerd en worden regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd over de meest recente informatie beschikt op het moment van aankoop. Onze uitgebreide dekking omvat landen zoals Albanië, Andorra, Oostenrijk, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Ierland, Estland, Faeröer eilanden, Finland, Frankrijk, Duitsland, Gibraltar, Griekenland, Guernsey, Hongarije, IJsland, Isle of Man, Italië, Vaticaanstad, Jersey, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Turkije, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Oekraïne, Verenigd Koninkrijk, Rusland en ook Marokko. Je kunt er zeker van zijn dat onze GPS-navigatiesystemen je probleemloos door elk deel van Europa en daarbuiten zullen leiden.

kaart-europa-naviontruck.jpg

Compatibel met onze TMC-verkeersassistent

Verkeersinformatie TMC voor belangrijke Europese landen

GEEN MAANDELIJKSE KOSTEN

België, Finland, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Polen, Rusland, Slovenië, Zweden, Verenigd Koninkrijk en Spanje met beperkte dekkingsgebieden.

kopen

TMC-antenne-voor-naviontruck-GPS.jpg

Productaccessoires

Zuignapbevestiging

Hoge grip op het glas om vallen te voorkomen.

USB 12/24V oplader

Hoge duurzaamheid en efficiëntie met dubbele oplaadingang.

Gegevenskabel

Hoogwaardige laad- en transmissiekabel in een hoekvorm om breuken in de verbinding te voorkomen.

Gebruikershandleiding

Meertalige gebruikershandleiding.

3 jaar garantie

Geniet van de VOLLEDIGE garantie gedurende 3 jaar. Garantie inclusief verzendkosten heen en terug naar onze servicecentra.

Financieer tot 4 maanden in handige renteloze termijnen

Vlotte aanvraag tijdens het betalingsproces.

564739288

Datasheet

Maatregelen MM:
238x135x18
Besturingssysteem:
WCE Truck
Processor:
MTK MSB2531 800MHZ
RAM:
512 MB
Micro-SD:
32GB
WiFi:
Nee
Bluetooth:
Nee
FM-Zender:
Ja
Accucapaciteit
2500mAh
Gewicht:
420gr
Plug:
Micro USB
Hoofdtelefoon:
Ja
Schermgrootte:
9
Dashcam
NEE
AV-Ingang:
Ja
Display-Type:
Capacitieve
Text Editor:
Nee
MP3:
JA
MP4:
JA
Picture Viewer:
JA
U kunt kaarten van over de hele wereld downloaden:
JA
Vooraf geïnstalleerde kaarten:
Alle landen van Europa: EU 45 + Rusland, Marokko, Turkije