GPS voor Professionele Vrachtwagens - Navion X7 Truck PRO Evolution met Gratis Updates

GPS voor Professionele Vrachtwagens - Navion X7 Truck PRO Evolution met Gratis Updates

€ 185,00

Het GPS-navigatiesysteem voor vrachtwagens Navion X7 Truck PRO Evolution is een draagbaar apparaat met een capacitief touchscreen van 7 inch en een database van bedrijven met opslagplaatsen en laadzones. Dit apparaat stelt u in staat de afmetingen van het voertuig en de ADR aan te passen, waardoor bestuurders van grote voertuigen de beste routes kunnen vinden en lage bruggen op de weg kunnen vermijden. Het biedt ook informatie over parkeergelegenheid en rustzones langs de route, waardoor het rijden verbetert en tijd en geld bespaart. Bovendien heeft het 3 jaar garantie en gratis kaartupdates gedurende de gehele levensduur van het apparaat. NavionTruck heeft reserveonderdelen beschikbaar na de garantieperiode en gedurende ten minste 10 jaar.

GPS voor Professionele Vrachtwagens - Navion X7 Truck PRO Evolution met Gratis Updates

€ 185,00
Hoeveelheid :


  • GARANTIE tot 5 jaar. Geniet van een Europese GARANTIE met onbeperkte services. GARANTIE tot 5 jaar. Geniet van een Europese GARANTIE met onbeperkte services.
  • WIJ PLANTEN EEN BOOM MET UW NAAM VOOR ELK PRODUCT. Elke keer dat u een of meer NavionTruck-producten koopt, planten wij een boom voor u. WIJ PLANTEN EEN BOOM MET UW NAAM VOOR ELK PRODUCT. Elke keer dat u een of meer NavionTruck-producten koopt, planten wij een boom voor u.
  • Financier uw aankoop tot 4 maanden ZONDER RENTE Financier uw aankoop tot 4 maanden ZONDER RENTE

Professionele effectiviteit binnen handbereik van el gewone budget

Ontdek de Navion X7 Truck PRO Evolution, ons vlaggenschipproduct dat al meer dan 10 jaar duizenden klanten in heel Europa heeft veroverd! Dit GPS-navigatiesysteem voor vrachtwagens heeft uitzonderlijke kenmerken en essentiële functionaliteiten die je een unieke ervaring op de weg zullen bieden.

Met de Navion X7 Truck PRO Evolution kun je genieten van nauwkeurig zoeken naar bedrijven, rijstrookassistentie die je veilig zal begeleiden, aanpasbare routepunten, favoriete markeringen om snel toegang te krijgen tot veelvoorkomende bestemmingen, en een gedetailleerde configuratie van je voertuig op het gebied van hoogte, breedte, lengte, gewicht, aantal aanhangwagens, assen en gevaarlijke goederen.

Bovendien biedt dit apparaat gratis levenslange kaartupdates, zodat je altijd de meest recente gegevens hebt tijdens je reis. Met deze functie kun je nieuwe routes verkennen, obstakels vermijden en je rijervaring efficiënt optimaliseren.

De Navion X7 Truck PRO Evolution is ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen tegen een ongeëvenaarde prijs. Mis deze kans niet om een hoogwaardig GPS-navigatiesysteem voor vrachtwagens aan te schaffen dat alles biedt wat je nodig hebt tijdens je reizen. Koop nu en geniet van een superieure rijervaring!

GPS voor Truck Navion X7 Truck PRO Evolution

Snelheidslimieten

NavionTruck biedt bestuurders van grote voertuigen en commerciële voertuigen de nodige informatie over snelheidslimieten op de weg, zodat ze een gepaste snelheid kunnen handhaven en het risico op boetes of betrokkenheid bij ongevallen kunnen verminderen.

snelheidslimieten-naviontruck.jpg

Snelheidscamera's

Vermijd boetes voor te hard rijden en blijf op de hoogte van wegen met veel mobiele flitspalen. Met NavionTruck vergeet u boetes voor vaste flitspalen. Onze volledig legale database van snelheidscamera's heeft honderden klanten geholpen boetes te vermijden en duizenden euro's te besparen. Stel uw NavionTruck GPS-navigatiesysteem in om geluid- of spraakwaarschuwingen te ontvangen en rijd met gemoedsrust en veiligheid.

flitspalen-naviontruck.jpg

Bezienswaardigheden

Tijdens de Covid-19-pandemie hebben we honderden uren besteed aan het uitbreiden van onze database met servicepunten voor vrachtwagenchauffeurs, restaurants, truckparkeerplaatsen en nog veel meer. Onze database is viraal gegaan en we hebben besloten om nog een stap verder te gaan. Nu bieden we een uitgebreide selectie van bezienswaardigheden om je reis nog eenvoudiger en efficiënter te maken. Je zult duizenden bedrijven, laadzones, magazijnen, markten, weegschalen, tolwegen, supermarkten, havens, autodealers, recreatiegebieden, campings, stranden en meer vinden. Al deze plaatsen zijn beschikbaar in de database van je NavionTruck GPS-navigatiesysteem.

points-of-interest-naviontruck.jpg

Alternatieve routes

Met NavionTruck heb je de vrijheid om de meest geschikte route voor jouw behoeften te kiezen uit meerdere opties. Je kunt verschillende routes verkennen en degene selecteren die het beste aansluit bij jouw voorkeuren en specifieke vereisten. Bovendien heb je de flexibiliteit om delen van de route aan te passen en aan te passen naar jouw wens. Wil je een druk gebied vermijden? Wil je een panoramische route nemen? Met NavionTruck kun je jouw reis aanpassen en volledige controle hebben over jouw route. Geniet van een comfortabelere en efficiëntere reis die is afgestemd op jouw behoeften en rijvoorkeuren.

alternatieve routes-naviontruck.jpg

Tussenstops

Met NavionTruck kun je van tevoren je route plannen en al je bestemmingen op maat organiseren. Of je nu meerdere stops hebt tijdens je reis of specifieke plaatsen in een bepaalde volgorde wilt bereiken, NavionTruck stelt je in staat om je bestemmingen te selecteren en te organiseren op basis van je individuele voorkeuren. Je kunt de volgorde bepalen waarin je de plaatsen wilt bezoeken, rekening houden met factoren zoals de afstand, de geschatte aankomsttijd en persoonlijke voorkeuren. Op deze manier kun je je route optimaliseren en genieten van een efficiëntere en plezierige reis. Plan je stops, ontdek nieuwe plaatsen en haal het meeste uit je rijervaring met NavionTruck.

tussenliggende punten-naviontruck.jpg

Gratis kaartupdates

Download gratis kaartupdates voor de levensduur van uw apparaat. Download kaarten via onze Wizard-synchronisatietool voor Windows pc-computers, download deze HIER

Afhankelijk van het land van het continent van uw aankoop, ontvangt u vooraf geladen kaarten, ontvangt u uw GPS-navigator en kunt u deze gaan gebruiken zonder dat u iets hoeft te downloaden na ontvangst. Bovendien is de navigator op het moment van aankoop al bijgewerkt met de nieuwste versie van kaarten.

Dit zijn de kaarten die je kunt downloaden SEE

dowload-map-gps-naviontruck.png

Voertuigafmetingen instellen

Pas de instellingen van je voertuig aan in NavionTruck en we begeleiden je naar de meest geschikte route voor jou. Geef de afmetingen van je voertuig aan, zoals hoogte, breedte, lengte, aantal assen, aanhangers en of je gevaarlijke goederen vervoert. Op deze manier voorkom je onaangename verrassingen, zoals lage bruggen of smalle straten, en zorg je voor een veilige en probleemloze rit.

Met de nauwkeurige configuratie van je voertuig zal ons GPS-navigatiesysteem routes leveren die specifiek zijn ontworpen om aan jouw behoeften en kenmerken te voldoen. Geniet van de gemoedsrust dat je de meest geschikte route voor je voertuig volgt, obstakels vermijdt en een efficiënte reis garandeert.

maat-naviontruck.jpg

Beperkingen

Vermijd beperkingen en beperkingen voor uw voertuigtype in het gebied waarin u gaat rijden. Behoud volledige controle over uw route en voorkom onnodige problemen tijdens uw reis.

  • Beperkingen voor maximale lengte
  • Beperkingen voor maximale gewicht
  • Beperkingen voor maximale hoogte
  • Beperkingen voor gevaarlijke goederen
  • Beperkingen voor tunnels

vrachtwagenbeperkingen-naviontruck.jpg

Aanpasbare kaartkleuren

Kies uit een breed scala aan kleuren om de wegen en hoogtes op de kaart naar wens aan te passen. Je kunt je favoriete kleur selecteren voor zowel dag als nacht, wat zorgt voor een aangenamere visuele ervaring die aansluit bij jouw voorkeuren. Met tientallen beschikbare kleuropties kun je een unieke en gepersonaliseerde kaart maken die jouw stijl weerspiegelt en zorgt voor een prettige en gemakkelijk te volgen navigatie-ervaring. Of je nu houdt van levendige of subtiele tinten, je zult de perfecte combinatie vinden om aan jouw smaak en behoeften te voldoen.

dag-en-nacht-kaart-kleur-naviontruck.jpg

Routeplanner

Ontvang gedetailleerde informatie over je route voordat je aan je reis begint en pas deze aan volgens je behoeften en voorkeuren. Met ons systeem kun je nauwkeurige gegevens krijgen over de reisduur, afstand, bezienswaardigheden onderweg en eventuele beperkingen of speciale omstandigheden waar je rekening mee moet houden. Bovendien kun je wijzigingen aanbrengen in de route, zoals extra stops toevoegen, drukke gebieden vermijden of schilderachtige wegen selecteren. Op die manier heb je volledige controle over je route en kun je deze aanpassen aan jouw eisen. Met onze gebruiksvriendelijke tool is het plannen en bewerken van je route nog nooit zo eenvoudig en handig geweest.

route-route-naviontruck.png

Zoekmodi

Geniet van een veelzijdige zoekervaring met NavionTruck door te kiezen uit verschillende zoekmodi. U kunt bestemmingen zoeken op basis van verschillende criteria, zoals adres, postcode, coördinaten of de uitgebreide database van meer dan 1 miljoen Points of Interest (POI's) van NavionTruck. Of u nu een specifiek adres moet vinden, een postcode moet lokaliseren of een nabijgelegen interessante plek wilt zoeken, ons navigatiesysteem is ontworpen om u opties en flexibiliteit te bieden. Met slechts een paar klikken kunt u snel de informatie vinden die u nodig heeft en uw route efficiënt plannen. Vertrouw op NavionTruck om u een nauwkeurige en uitgebreide zoekopdracht te bieden, afgestemd op uw individuele voorkeuren.

route-zoek-naviontruck.jpg

Soorten routes

Met NavionTruck kun je kiezen uit verschillende soorten routes om je rijervaring aan te passen aan jouw specifieke behoeften. Je kunt kiezen voor een economische route, die je helpt om de brandstof- en tolkosten te minimaliseren door meer efficiënte opties te tonen wat betreft verbruik. Als je snel op je bestemming wilt komen, kun je kiezen voor een snelle route, die de belangrijkste wegen prioriteert en verkeersopstoppingen vermijdt. Voor degenen die de voorkeur geven aan kortere afstanden, biedt NavionTruck ook de optie van een korte route, die je langs meer directe wegen leidt. Bovendien, als je op zoek bent naar een eenvoudige en gemakkelijk te volgen route, kun je kiezen voor de optie van een gemakkelijke route, die complicaties zoals moeilijke bochten of verwarrende kruispunten vermijdt. Wat je voorkeur ook is, NavionTruck biedt je de flexibiliteit om je route aan te passen en je rijervaring te optimaliseren.

NL-route-types-naviontruck-NL.png

Multivoertuignavigatiesysteem

Met NavionTruck heb je de flexibiliteit om het GPS-navigatiesysteem te gebruiken in je tweede voertuig wanneer je op vakantie gaat. Je kunt gemakkelijk toegang krijgen tot de navigatie-instellingen en kiezen uit verschillende transportprofielen om de route aan te passen aan jouw specifieke behoeften. Als je in een auto rijdt, kun je het autoprofiel selecteren om nauwkeurige en geoptimaliseerde aanwijzingen voor personenauto's te ontvangen. Als je liever loopt of fietst, kun je respectievelijk het voetgangers- of fietsprofiel selecteren voor geschikte routes voor deze vervoerswijzen. Daarnaast biedt NavionTruck ook professionele profielen zoals Taxi, Bus en Noodvoertuig, waarmee je toegang hebt tot specifieke functies die zijn afgestemd op die beroepen. Ongeacht het type voertuig dat je gebruikt, biedt NavionTruck veelzijdige en gepersonaliseerde navigatieopties.

voertuigen-naviontruck.jpg

Talen

Onze GPS-navigators zijn beschikbaar in een breed scala aan talen, zodat je kunt genieten van een navigatie-ervaring in jouw voorkeurstaal. Het navigatiemenu is beschikbaar in de volgende talen: Maleis, Indonesisch, Turks, Arabisch, Spaans, Catalaans, Duits, Nederlands, Frans, Engels, Italiaans, Tsjechisch, Deens, Ests, Kroatisch, Lets, Litouws, Hongaars, Noors, Pools, Portugees, Roemeens, Slowaaks, Servisch, Fins, Zweeds, Vlaams, Grieks, Bulgaars en Russisch. Met deze uitgebreide selectie talen kun je het navigatiemenu instellen volgens jouw voorkeuren en het apparaat gemakkelijk en comfortabel in jouw moedertaal of de taal die je het handigst vindt, gebruiken.

Bovendien bieden we ook de optie om de navigatiestemtaal te kiezen. Je kunt de navigatie-instructies beluisteren in de door jou gekozen taal, zodat je duidelijke en nauwkeurige aanwijzingen ontvangt tijdens je reis. De beschikbare stemtalen zijn: Spaans, Catalaans, Duits, Nederlands, Frans, Engels, Italiaans, Tsjechisch, Deens, Ests, Kroatisch, Lets, Litouws, Hongaars, Noors, Pools, Portugees, Roemeens, Slowaaks, Servisch, Fins, Zweeds, Vlaams, Grieks, Bulgaars en Russisch.

Met deze brede variëteit aan talen die zowel in het navigatiemenu als in de navigatiestem beschikbaar zijn, kun je genieten van een comfortabele en gepersonaliseerde rijervaring, waarbij je de instructies duidelijk begrijpt en ervoor zorgt dat je veilig en zonder problemen op je bestemming aankomt.

taal-naviontruck.jpg

Alle kaarten van Europa en Marokko zijn vooraf geladen en bijgewerkt

Je hoeft je nergens zorgen over te maken, onze GPS-navigatiesystemen worden al geleverd met alle kaarten van Europa die je nodig hebt. Deze kaarten zijn vooraf geladen en worden regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd beschikt over de meest recente informatie op het moment van aankoop. Onze uitgebreide dekking omvat landen zoals Albanië, Andorra, Oostenrijk, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Ierland, Estland, Faeröer, Finland, Frankrijk, Duitsland, Gibraltar, Griekenland, Guernsey, Hongarije, IJsland, Isle of Man, Italië, Vaticaanstad, Jersey, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Turkije, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Oekraïne, Verenigd Koninkrijk, Rusland en ook Marokko. Je kunt er zeker van zijn dat onze GPS-navigatiesystemen je moeiteloos door heel Europa en verder zullen leiden.

kaart-europa-naviontruck.jpg

Compatibel met onze TMC-verkeersdetector

TMC-verkeersinformatie voor de belangrijkste landen in Europa.

GEEN MAANDELIJKSE KOSTEN

België, Finland, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Polen, Rusland, Slovenië, Zweden, Verenigd Koninkrijk en Spanje met beperkingen voor bepaalde gebieden.

Kopen

TMC-antenne-voor-naviontruck-GPS.jpg

Productaccessoires

Zuignaphouder

Zorgt voor een stevige bevestiging op het raam en voorkomt vallen.

USB-lader 12/24v

Hoge duurzaamheid en efficiëntie met dubbele laadingang.

Micro SD-kaart (inbegrepen bij 32GB-versies)

De kaart wordt geleverd met een SD-adapter om in de pc te plaatsen en kaartupdates uit te voeren.

Datakabel

Hoogwaardige oplaad- en transmissiekabel met een haakse vorm om verbreking van de verbinding te voorkomen.

Gebruikershandleiding

Meertalige gebruikershandleiding.

3 jaar garantie

Geniet van een VOLLEDIGE garantie van 3 jaar. Garantie die inclusief de verzendkosten heen en terug naar onze servicedienst omvat.

Financier het in handige termijnen tot 4 maanden zonder rente

Snelle aanvraag in het betalingsproces.

564739264-4

Datasheet

Maatregelen MM:
114x184x16
Besturingssysteem:
WCE Truck
Processor:
MTK MSB2531 800MHZ
RAM:
256 MB
ROM:
8GB
Micro-SD:
32GB
Mobile Data:
Nee
WiFi:
Nee
Bluetooth:
Ja
TV:
Nee
FM-Zender:
Ja
FM-radio:
JA
De Levensduur van de Batterij:
Maximaal 1 uur en een half van bewerking
Gewicht:
303gr
HDMi:
Nee
Plug:
MINI-USB
Hoofdtelefoon:
Ja
Schermgrootte:
7 inch
Schermresolutie:
800x480
Dashcam
NEE
Parkeren camera
Compatibel met opname- en weergavecamera's (Navion Blackbox Remote)
AV-Ingang:
Ja
Display-Type:
Capacitieve
Text Editor:
Nee
Speler Tekst:
JA
MP3:
JA
Picture Viewer:
JA
MP4:
JA
U kunt kaarten van over de hele wereld downloaden:
JA
Vooraf geïnstalleerde kaarten:
Alle landen van Europa: EU 45 + Rusland, Marokko, Turkije