GPS voor Professionele Vrachtwagens - Navion X9 Truck PRO Dash en 9 Inch

GPS voor Professionele Vrachtwagens - Navion X9 Truck PRO Dash en 9 Inch

€ 269,00

9 inch multimedia gps-navigatiesysteem met GRATIS UPDATES VOOR HET LEVEN. GPS-browser met WiFi, Bluetooth, speler voor foto's, video's, muziek, teksttoepassingen. Naast dit alles bevat het een DVR-beveiligingscamera om de weg op te nemen, video-opname in Full HD

GPS voor Professionele Vrachtwagens - Navion X9 Truck PRO Dash en 9 Inch

€ 269,00
Hoeveelheid :


Volgens het transportbedrijf

Sluiten
  • GARANTIE tot 5 jaar. Geniet van een Europese GARANTIE met onbeperkte services. GARANTIE tot 5 jaar. Geniet van een Europese GARANTIE met onbeperkte services.
  • WIJ PLANTEN EEN BOOM MET UW NAAM VOOR ELK PRODUCT. Elke keer dat u een of meer NavionTruck-producten koopt, planten wij een boom voor u. WIJ PLANTEN EEN BOOM MET UW NAAM VOOR ELK PRODUCT. Elke keer dat u een of meer NavionTruck-producten koopt, planten wij een boom voor u.
  • Financier uw aankoop tot 4 maanden ZONDER RENTE Financier uw aankoop tot 4 maanden ZONDER RENTE

Groot van buiten, enorm van binnen

Navion X9 Truck PRO Dash is een van onze best verkopende navigatiesystemen. Honderden klanten maken er al gebruik van omdat het een aantal fundamentele voordelen biedt voor het werk van vrachtwagenchauffeurs. Het heeft een ultraverlicht 9-inch scherm waarmee u de navigatie-instructies in één oogopslag kunt zien en weg van het stuur zodat het uw zicht op de weg niet belemmert, het bevat een beveiligingscamera om verkeersincidenten vast te leggen en het heeft een besturingssysteem smart waarmee je applicaties kunt downloaden en gebruiken voor downtime.

Bovendien, en dat is het allerbelangrijkste, heeft het GPS-navigatiesoftware met kaarten die levenslang kunnen worden bijgewerkt, alternatieve routes, flitsers, nuttige plaatsen, een coördinatenzoeksysteem, postcodes, een routemanager en nog veel meer.

Nieuw model uit 2023, robuuster, compacter, sneller

GPS voor Truck Navion X7 Truck PRO Evolution

Kunstmatige intelligentie

Kunstmatige intelligentie om uw twijfels op te lossen en snel toegang te krijgen tot persoonlijke aandacht 24/7 vanuit uw GPS-navigator.

vizier.png

Geïntegreerde dashcam

Dashcam is een functie die op de achtergrond gebeurtenissen op de weg registreert. Zonder dat u andere hulpmiddelen hoeft te gebruiken, kunt u met de Dasham black box-beveiligingsassistent voor Navion X9 Truck PRO Dash geld besparen omdat u geen andere externe apparaten nodig hebt. De video's worden automatisch opgeslagen in het apparaatgeheugen en worden verwijderd zonder iets aan te raken volgens de instellingen van de vooraf gedefinieerde tijd. Sla alleen de video's op die je wilt bewaren.

gps-voor-truck-9-inch-navion-x9-truck-pro-dash-10.jpg

Snelheidscamera's

Vermijd boetes voor te hard rijden, ken de wegpunten met de hoogste concentratie mobiele flitsers. Vergeet boetes voor vaste flitspalen, honderden klanten vermijden boetes en besparen duizenden euro's dankzij onze 100% legale flitspalendatabase.

Stel uw NavionTruck GPS-navigator in om u hoorbaar of gesproken te waarschuwen en ontspan om veilig te rijden.

flitspalen-naviontruck.jpg

Interessante punten

Tijdens de Covid19-pandemie hebben we honderden uren geïnvesteerd om servicepunten aan te bieden voor vervoerders, restaurants, vrachtwagenparkeerplaatsen, enz. Onze database werd zo viraal dat we een stap verder wilden gaan! Nu groeit onze database met POI's en kunt u duizenden POI's vinden om uw reis gemakkelijker en efficiënter te maken: Duizenden bedrijven, laadruimtes, magazijnen, markten, weegschalen, tolheffing, supermarkten, havens, autotenten en dealers, recreatiegebieden, camping, stranden, onder vele anderen. Ze staan allemaal in de database van uw NavionTruck GPS Navigator.

points-of-interest-naviontruck.jpg

Alternatieve routes

Kies de meest geschikte route uit verschillende selectieve routes, wijzig en wijzig routesecties naar wens.

alternatieve routes-naviontruck.jpg

Tussenliggende punten

Plan uw route voordat u vertrekt, kies alle bestemmingen om naartoe te gaan en organiseer ze volgens uw voorkeuren.

signalen-snelheid.jpeg

Gratis kaartupdates

Download gratis kaartupdates voor de levensduur van uw apparaat. Download kaarten via onze Wizard-synchronisatietool voor Windows pc-computers, download deze HIER

Afhankelijk van het land van het continent van uw aankoop, ontvangt u vooraf geladen kaarten, ontvangt u uw GPS-navigator en kunt u deze gaan gebruiken zonder dat u iets hoeft te downloaden na ontvangst. Bovendien is de navigator op het moment van aankoop al bijgewerkt met de nieuwste versie van kaarten.

Dit zijn de kaarten die je kunt downloaden SEE

dowload-map-gps-naviontruck.png

Configuratie voertuigafmetingen

Configureer de afmetingen van uw voertuig zodat we u langs de juiste route leiden, kies de hoogte, breedte, lengte, het aantal assen en opleggers en het type gevaarlijke goederen. Vermijd lage bruggen en smalle straatjes.

maat-naviontruck.jpg

Beperkingen

Vermijd beperkingen voor het gebied dat zal circuleren voor het type voertuigen.

  • Maximale lengtebeperkingen
  • maximale gewichtsbeperkingen
  • hoogte beperkingen
  • Beperkingen voor gevaarlijke goederen
  • tunnelbeperkingen

vrachtwagenbeperkingen-naviontruck.jpg

Aanpasbare kaartkleuren

Kies uit tientallen kleurencombinaties om de tracks en hoogtes van de kaart aan te passen door je favoriete kleur voor dag en nacht weer te geven.

dag-en-nacht-kaart-kleur-naviontruck.jpg

Routebeschrijving

Ontvang informatie over de route voordat u vertrekt en bewerk deze naar uw wensen.

route-route-naviontruck.png

Zoek modi

Kies tussen de verschillende zoekmodi: Zoeken op adres, postcode, coördinaten of in NavionTruck's database van 1 miljoen POI's.

route-zoek-naviontruck.jpg

Route typen

Verschillende soorten routes maken je route goedkoper, sneller, korter of makkelijker.

NL-route-types-naviontruck-NL.png

Navigatiesysteem voor meerdere voertuigen

U kunt altijd gebruik maken van het gps-navigatiesysteem voor uw tweede voertuig als u op vakantie gaat. Toegang tot de navigatie-instellingen, kies tussen auto, voetganger en fiets. Naast de professionele profielen van taxi, bus en hulpverleningsvoertuig.

voertuigen-naviontruck.jpg

Talen

Navigatiemenu talen

Maleis, Indonesisch, Turks, Arabisch, Spaans, Catalaans, Duits, Nederlands, Frans, Engels, Italiaans, Tsjechisch, Deens, Ests, Kroatisch, Lets, Litouws, Hongaars, Noors, Pools, Portugees, Roemeens, Slowaaks, Servisch, Fins, Zweeds, Vlaams, Grieks, Bulgaars, Russisch.

Navigatie gesproken talen

Spaans, Catalaans, Duits, Nederlands, Frans, Engels, Italiaans, Tsjechisch, Deens, Ests, Kroatisch, Lets, Litouws, Hongaars, Noors, Pools, Portugees, Roemeens, Slowaaks, Servisch, Fins, Zweeds, Vlaams, Grieks, Bulgaars, Russisch.

taal-naviontruck.jpg

Alle kaarten van Europa en Marokko Vooraf geladen en bijgewerkt

U hoeft zich nergens zorgen over te maken, onze GPS-navigators hebben al alle kaarten van Europa die u nodig hebt, voorgeladen en bijgewerkt op het moment van aankoop. Dit zijn de kaarten die u zult vinden: Albanië, Andorra, Oostenrijk, België, Bosnië, Wit-Rusland, Herzegovina, Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Ierland, Estland, Faeröer, Finland, Frankrijk, Duitsland, Gibraltar, Griekenland, Guernsey, Hongarije, IJsland, Isle of Man, Italië, Vaticaanstad, Jersey, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Turkije, Servië, Slowakije , Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Oekraïne, Verenigd Koninkrijk en Rusland + Marokko.

kaart-europa-naviontruck.jpg

Neem het met televisie

Geniet van televisie zonder dat je een internetverbinding nodig hebt

EN GEEN MAANDKOSTEN

De Navion DVB-T TV-antenne maakt verbinding met het apparaat en kan TV-zenders ontvangen net als in uw eigen huis. Je hebt alleen een goede locatie nodig en stemt de kanalen af op het land waarin je je bevindt. Bovendien kunt u op ons apparaat een versterker plaatsen, zodat de verbinding stabieler is en u op grotere afstand verbinding kunt maken.

Kopen

Productaccessoires

Zuignap ondersteuning

Hoge ondersteuning voor het glas en voorkomt vallen.

12/24v USB-oplader

Hoge duurzaamheid en efficiëntie met dubbele laadingang.

Micro SD-geheugenkaart

De kaart wordt geleverd met een SD-adapter die in de pc moet worden gestoken en waarmee de kaarten kunnen worden bijgewerkt.

Datakabel

Hoogwaardige laad- en transmissiekabel in de vorm van een elleboog om verbroken verbindingen te voorkomen.

Handleiding

Meertalige gebruikershandleiding.

3 jaar garantie

Geniet 3 jaar lang van de TOTALE garantie. Garantie inclusief retourzending naar onze SAT.

Financier het in comfortabele termijnen tot 4 maanden

Agile verzoek in het betalingsproces.

564739252

Datasheet

Maatregelen MM:
235x140x23x9
Besturingssysteem:
AOSP Slimme Truck
Processor:
Cores x4 ARM Cortex-A7 @ 1.3Ghz
RAM:
1024 MB
ROM:
16GB
Micro-SD:
32GB
Mobile Data:
Nee
WiFi:
JA
Bluetooth:
Ja
TV:
Compatibel met tv-antenne (Navion DVB-T)
FM-Zender:
Ja
De Levensduur van de Batterij:
Maximaal 2 en een half uur autonomie met GPS-verbinding
Gewicht:
420gr
HDMi:
Nee
Plug:
MINI-USB
Hoofdtelefoon:
Ja
Schermgrootte:
9
Schermresolutie:
800x480
Dashcam
JA (1080P)
Parkeren camera
Compatibel met opname- en weergavecamera's (Navion Blackbox Remote)
AV-Ingang:
Ja
Display-Type:
Capacitieve
Text Editor:
Ja
Speler Tekst:
JA
MP3:
JA
Picture Viewer:
JA
MP4:
JA
U kunt kaarten van over de hele wereld downloaden:
JA
Vooraf geïnstalleerde kaarten:
Alle landen van Europa: EU 45 + Rusland, Marokko, Turkije

You might also like

Stay ahead of the fashion trends with our new selection.