GPS voor Professionele Vrachtwagen - Pack Navion X7 Truck PRO Smart + Vizier + Koffer + Gehard glas

GPS voor Professionele Vrachtwagen - Pack Navion X7 Truck PRO Smart + Vizier + Koffer + Gehard glas

€ 239,00

Neem de Navion X7 Truck PRO Smart mee met al zijn accessoires voor een betere prijs. Krijg korting op de prijs van de zonneklep om reflecties van de zon te vermijden, de hoes om hem veilig te vervoeren en te beschermen tegen stoten en het geharde glas dat onnodige en dure glasbreuken voorkomt.

GPS voor Professionele Vrachtwagen - Pack Navion X7 Truck PRO Smart + Vizier + Koffer + Gehard glas

€ 239,00
Hoeveelheid :


Er zijn niet genoeg producten op voorraad


  • GARANTIE tot 5 jaar. Geniet van een Europese GARANTIE met onbeperkte services. GARANTIE tot 5 jaar. Geniet van een Europese GARANTIE met onbeperkte services.
  • WIJ PLANTEN EEN BOOM MET UW NAAM VOOR ELK PRODUCT. Elke keer dat u een of meer NavionTruck-producten koopt, planten wij een boom voor u. WIJ PLANTEN EEN BOOM MET UW NAAM VOOR ELK PRODUCT. Elke keer dat u een of meer NavionTruck-producten koopt, planten wij een boom voor u.
  • Financier uw aankoop tot 4 maanden ZONDER RENTE Financier uw aankoop tot 4 maanden ZONDER RENTE

Een sprong naar morgen, Sneller, Slimmer, Professioneler

Navion X7 Truck PRO Smart is onze uitstekende 7-inch navigator, de favoriet van honderden klanten vanwege zijn essentiële voordelen voor vrachtwagenchauffeurs. Het ultraheldere 7-inch scherm met capacitief touchscreen stelt je in staat om in te zoomen en uit te zoomen met de populaire knijpbeweging. Bovendien heeft dit apparaat een intelligent besturingssysteem waarmee je apps kunt downloaden en gebruiken tijdens je rustmomenten.

Maar het meest opvallende is de GPS-navigatiesoftware, die levenslang bij te werken kaarten, alternatieve routes, snelheidscamera-waarschuwingen, bezienswaardigheden, zoeken op coördinaten en postcodes, evenals een geavanceerde routemanager bevat. Met al deze functies biedt Navion X7 Truck PRO Smart je een complete en efficiënte navigatie-ervaring, speciaal afgestemd op jouw behoeften als vrachtwagenchauffeur. Mis niet de kans om van dit krachtige apparaat te genieten en je rijervaring te verbeteren op de weg.

1-NAVION-X7-TRUCK-PRO-II-SMART-PACK-GPS-PARA-CAMION-.jpg

Kunstmatige intelligentie

Maak gebruik van een gepersonaliseerde klantenservice die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is, rechtstreeks vanuit je GPS-browser dankzij onze geavanceerde kunstmatige intelligentietechnologie. Los al je vragen snel en efficiënt op, ongeacht het tijdstip of de locatie waar je je bevindt. Ons intelligente systeem is ontworpen om je een naadloze klantenservice-ervaring te bieden door je in realtime de nodige ondersteuning te bieden. Vertrouw op ons kunstmatige intelligentieplatform om nauwkeurige antwoorden te krijgen en de persoonlijke ondersteuning te krijgen die je verdient, op elk moment van de dag.

vizier.png


Snelheidscamera's

Vermijd boetes voor te hard rijden en blijf op de hoogte van wegen met een hoge aanwezigheid van mobiele snelheidscamera's. Met NavionTruck hoeft u zich geen zorgen te maken over vaste snelheidscamera's. Onze volledig legale snelheidscamera-database heeft honderden klanten geholpen boetes te vermijden en duizenden euro's te besparen. Stel uw NavionTruck GPS-navigatiesysteem in om geluids- of gesproken waarschuwingen te ontvangen en rij met gemoedsrust en veiligheid.

flitspalen-naviontruck.jpg

Interessante punten

Tijdens de Covid-19-pandemie hebben we honderden uren besteed aan het uitbreiden van onze database met servicepunten voor transporteurs, restaurants, truckparkeerplaatsen en nog veel meer. Onze database is viraal geworden en we hebben besloten om nog een stap verder te gaan. We bieden nu een uitgebreide selectie van interessante punten aan, zodat je reis nog eenvoudiger en efficiënter wordt. Je vindt duizenden bedrijven, laadzones, magazijnen, markten, weegbruggen, tolwegen, supermarkten, havens, autodealers, recreatiegebieden, campings, stranden en nog veel meer. Al deze plaatsen zijn beschikbaar in de database van je NavionTruck GPS-navigatiesysteem.

points-of-interest-naviontruck.jpg

Alternatieve routes

Met NavionTruck heb je de vrijheid om de meest geschikte route voor jouw behoeften te kiezen uit meerdere opties. Je kunt verschillende routes verkennen en degene selecteren die het beste past bij jouw voorkeuren en specifieke vereisten. Bovendien heb je de flexibiliteit om delen van de route aan te passen en te wijzigen zoals je wilt. Wil je een druk gebied vermijden? Wil je een schilderachtige route nemen? Met NavionTruck kun je jouw reis aanpassen en volledige controle hebben over jouw route. Geniet van een comfortabelere en efficiëntere reis die is afgestemd op jouw behoeften en rijvoorkeuren.

alternatieve routes-naviontruck.jpg

Tussenpunten

Met NavionTruck kun je van tevoren je route plannen en al je bestemmingen op maat organiseren. Of je nu meerdere stops hebt tijdens je reis of gewoon specifieke plaatsen in een bepaalde volgorde wilt bereiken, NavionTruck stelt je in staat om je bestemmingen te selecteren en te organiseren op basis van jouw individuele voorkeuren. Je kunt de volgorde bepalen waarin je de plaatsen wilt bezoeken, rekening houden met factoren zoals afstand, geschatte aankomsttijd en persoonlijke voorkeuren. Op deze manier kun je je route optimaliseren en genieten van een efficiëntere en aangenamere reis. Plan je stops, ontdek nieuwe plaatsen en haal het meeste uit je rijervaring met NavionTruck.

tussenliggende punten-naviontruck.jpg

Gratis kaartupdates

Download gratis kaartupdates voor de levensduur van uw apparaat. Download kaarten via onze Wizard-synchronisatietool voor Windows pc-computers, download deze HIER

Afhankelijk van het land van het continent van uw aankoop, ontvangt u vooraf geladen kaarten, ontvangt u uw GPS-navigator en kunt u deze gaan gebruiken zonder dat u iets hoeft te downloaden na ontvangst. Bovendien is de navigator op het moment van aankoop al bijgewerkt met de nieuwste versie van kaarten.

Dit zijn de kaarten die je kunt downloaden SEE

dowload-map-gps-naviontruck.png

Voertuigafmetingen instellen

Pas de configuratie van je voertuig aan in NavionTruck en wij zullen je begeleiden naar de meest geschikte route voor jou. Geef de afmetingen van je voertuig op, zoals hoogte, breedte, lengte, aantal assen, trailers en of je gevaarlijke goederen vervoert. Op deze manier voorkom je vervelende verrassingen, zoals lage bruggen of smalle straten, en zorg je voor een veilige en probleemloze rit.

Met de nauwkeurige configuratie van je voertuig zal ons GPS-navigatiesysteem routes bieden die specifiek zijn ontworpen om aan jouw behoeften en kenmerken te voldoen. Geniet van de gemoedsrust dat je de meest geschikte route voor je voertuig volgt, obstakels vermijdt en een efficiënte reis garandeert.

maat-naviontruck.jpg

Beperkingen

Vermijd beperkingen en beperkingen voor jouw voertuigtype in het gebied waar je gaat rijden. Behoud volledige controle over je route en vermijd onnodige problemen tijdens je reis.

  • Maximale lengtebeperkingen
  • Maximale gewichtsbeperkingen
  • Hoogtebeperkingen
  • Beperkingen voor gevaarlijke goederen
  • Tunnelbeperkingen

vrachtwagenbeperkingen-naviontruck.jpg

Aanpasbare kaartkleuren

Kies uit een breed scala aan kleuren om de wegen en hoogtes op de kaart naar jouw wens aan te passen. Je kunt je favoriete kleur selecteren voor zowel overdag als 's nachts, waardoor je een aangenamere en aanpasbare visuele ervaring hebt. Met tientallen kleuropties beschikbaar, kun je een unieke en gepersonaliseerde kaart creëren die jouw stijl weerspiegelt en je een prettige en gemakkelijk te volgen navigatie-ervaring biedt. Of je nu de voorkeur geeft aan levendige of subtiele tinten, je zult de perfecte combinatie vinden om aan je smaak en behoeften te voldoen.

dag-en-nacht-kaart-kleur-naviontruck.jpg

Reisrouteplanning

Ontvang gedetailleerde informatie over je route voordat je aan je reis begint en pas deze aan volgens je behoeften en voorkeuren. Met ons systeem kun je nauwkeurige gegevens verkrijgen over de reistijd, de afstand die je moet afleggen, bezienswaardigheden onderweg en eventuele beperkingen of speciale omstandigheden waar je rekening mee moet houden. Bovendien kun je wijzigingen aanbrengen in de route, zoals extra stops toevoegen, drukke gebieden vermijden of panoramische wegen selecteren. Zo behoud je volledige controle over je reisroute en kun je deze aanpassen aan jouw eisen. Met onze gebruiksvriendelijke tool is het plannen en bewerken van je route nog nooit zo eenvoudig en handig geweest.

route-route-naviontruck.png

Zoekmodi

Geniet van een veelzijdige zoekervaring met NavionTruck door te kiezen uit verschillende zoekmodi. U kunt bestemmingen zoeken op basis van verschillende criteria, zoals adres, postcode, coördinaten of de uitgebreide database van meer dan 1 miljoen Points of Interest (POI's) van NavionTruck. Of u nu een specifiek adres wilt vinden, een postcode wilt lokaliseren of een nabijgelegen bezienswaardigheid wilt zoeken, ons navigatiesysteem is ontworpen om u opties en flexibiliteit te bieden. Met slechts een paar klikken kunt u snel de informatie vinden die u nodig heeft en uw route efficiënt plannen. Vertrouw op NavionTruck voor nauwkeurige en uitgebreide zoekresultaten, afgestemd op uw individuele voorkeuren.

route-zoek-naviontruck.jpg

Soorten routes

Met NavionTruck kunt u kiezen uit verschillende soorten routes om uw rijervaring aan te passen aan uw specifieke behoeften. U kunt kiezen voor een economische route, die u helpt om brandstof- en tolkosten te minimaliseren door efficiëntere opties te tonen in termen van verbruik. Als u snel op uw bestemming wilt aankomen, kunt u kiezen voor een snelle route, die de belangrijkste wegen prioriteert en verkeersopstoppingen vermijdt. Voor degenen die de voorkeur geven aan kortere afstanden, biedt NavionTruck ook de optie van een korte route, die u langs meer directe wegen zal leiden. Bovendien, als u op zoek bent naar een eenvoudigere en gemakkelijk te volgen route, kunt u kiezen voor de optie van een eenvoudige route, die complicaties zoals ingewikkelde bochten of verwarrende kruispunten vermijdt. Wat uw voorkeur ook is, NavionTruck biedt u de flexibiliteit om uw route aan te passen en uw rijervaring te optimaliseren.

NL-route-types-naviontruck-NL.png

Multivehicle navigatiesysteem

Met NavionTruck heb je de flexibiliteit om het GPS-navigatiesysteem te gebruiken in je tweede voertuig wanneer je op vakantie gaat. Je hebt gemakkelijk toegang tot de navigatie-instellingen en kunt kiezen uit verschillende transportprofielen om de route aan te passen aan jouw specifieke behoeften. Als je in een auto rijdt, kun je het autoprofiel selecteren om nauwkeurige en geoptimaliseerde aanwijzingen te ontvangen voor personenauto's. Als je liever wandelt of fietst, kun je respectievelijk het voetgangers- of fietsprofiel kiezen voor geschikte routes voor deze vervoerswijzen. Bovendien biedt NavionTruck ook professionele profielen zoals taxi, bus en noodvoertuig, waarmee je toegang hebt tot specifieke functies die zijn afgestemd op die beroepen. Ongeacht het type voertuig dat je gebruikt, biedt NavionTruck veelzijdige en gepersonaliseerde navigatieopties.

voertuigen-naviontruck.jpg

Talen

Onze GPS-navigators zijn beschikbaar in een breed scala aan talen, zodat je kunt genieten van een navigatie-ervaring in jouw voorkeurstaal. Het navigatiemenu is beschikbaar in de volgende talen: Maleis, Indonesisch, Turks, Arabisch, Spaans, Catalaans, Duits, Nederlands, Frans, Engels, Italiaans, Tsjechisch, Deens, Ests, Kroatisch, Lets, Litouws, Hongaars, Noors, Pools, Portugees, Roemeens, Slowaaks, Servisch, Fins, Zweeds, Vlaams, Grieks, Bulgaars en Russisch. Met deze uitgebreide taalkeuze kun je het navigatiemenu naar wens instellen en het apparaat gemakkelijk en comfortabel gebruiken in je moedertaal of de taal die voor jou het meest geschikt is.

Bovendien bieden we ook de mogelijkheid om de taal van de navigatiestem te kiezen. Je kunt de navigatie-instructies beluisteren in de door jou gekozen taal, zodat je duidelijke en nauwkeurige aanwijzingen kunt ontvangen tijdens je reis. De beschikbare talen voor de navigatiestem zijn: Spaans, Catalaans, Duits, Nederlands, Frans, Engels, Italiaans, Tsjechisch, Deens, Ests, Kroatisch, Lets, Litouws, Hongaars, Noors, Pools, Portugees, Roemeens, Slowaaks, Servisch, Fins, Zweeds, Vlaams, Grieks, Bulgaars en Russisch.

Met deze brede selectie aan talen, zowel in het navigatiemenu als in de navigatiestem, kun je genieten van een comfortabele en gepersonaliseerde rijervaring, waarbij je de aanwijzingen duidelijk begrijpt en ervoor zorgt dat je veilig en zonder problemen op je bestemming aankomt.

taal-naviontruck.jpg

Alle kaarten van Europa en Marokko zijn voorgeïnstalleerd en up-to-date

Je hoeft je nergens zorgen over te maken, onze GPS-navigatiesystemen worden geleverd met alle kaarten van Europa die je nodig hebt. Deze kaarten zijn voorgeïnstalleerd en worden regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd de meest actuele informatie hebt op het moment van aankoop. Onze uitgebreide dekking omvat landen zoals Albanië, Andorra, Oostenrijk, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Ierland, Estland, Faeröer, Finland, Frankrijk, Duitsland, Gibraltar, Griekenland, Guernsey, Hongarije, IJsland, Isle of Man, Italië, Vaticaanstad, Jersey, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Turkije, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Oekraïne, Verenigd Koninkrijk, Rusland en ook Marokko. Je kunt er zeker van zijn dat onze GPS-navigatiesystemen je naadloos door heel Europa en verder zullen begeleiden.

kaart-europa-naviontruck.jpg

Neem het met televisie

Geniet van televisie zonder internetverbinding

EN ZONDER MAANDELIJKSE KOSTEN

De Navion DVB-T TV-antenne kan worden aangesloten op het apparaat en kan televisiekanalen ontvangen zoals thuis. Je hebt alleen een goede locatie nodig en moet de kanalen afstemmen op basis van het land waarin je je bevindt. Bovendien maakt ons apparaat het mogelijk om een versterker toe te voegen voor een stabielere verbinding en om op grotere afstand verbinding te maken.

Kopen

Productaccessoires

Zuignapbevestiging

Steunt stevig op het glas om vallen te voorkomen.

USB-oplader 12/24V

Duurzaam en efficiënt met dubbele oplaadingang.

Micro SD-geheugenkaart

De kaart wordt geleverd met een SD-adapter om in de pc te plaatsen en kaartupdates uit te voeren.

Gegevenskabel

Hoge kwaliteit laad- en transmissiekabel in een hoekvorm om verbreking van de verbinding te voorkomen.

Gebruikershandleiding

MMeertalige gebruikershandleiding.

Pakket accessoires

Vizier voor 7 inch, Cover voor 7 inch, Screenprotector voor 7 inch.

3 jaar garantie

Geniet van de VOLLEDIGE garantie gedurende 3 jaar. Garantie die de heen- en terugzendkosten naar onze SAT omvat.

Financier het in handige termijnen tot 4 maanden zonder rente

Vlotte aanvraag in het betalingsproces.

564739221

You might also like

Stay ahead of the fashion trends with our new selection.