Professionele GPS voor Vrachtwagens - Navion X7 Truck PRO Smart met Gratis Updates

Professionele GPS voor Vrachtwagens - Navion X7 Truck PRO Smart met Gratis Updates

€ 215,00

The GPS navigation system Navion X7 Truck PRO Smart is a portable device with a capacitive 7-inch touchscreen that allows for pinch-to-zoom functionality. It features WiFi and Bluetooth for downloading apps. Its database of companies, warehouses, and loading zones allows for adjustment of the vehicle's dimensions and ADR, helping drivers of large vehicles find the best route and avoid obstacles. In addition, it provides information on parking and rest areas along the route to improve efficiency and save time and money while driving. It also comes with a 3-year warranty and free map updates for the entire lifespan of the device. NavionTruck has spare parts available after the warranty period and for at least 10 years.

Professionele GPS voor Vrachtwagens - Navion X7 Truck PRO Smart met Gratis Updates

€ 215,00
Hoeveelheid :


Afhankelijk van transportbedrijf

  • GARANTIE tot 5 jaar. Geniet van een Europese GARANTIE met onbeperkte services. GARANTIE tot 5 jaar. Geniet van een Europese GARANTIE met onbeperkte services.
  • WIJ PLANTEN EEN BOOM MET UW NAAM VOOR ELK PRODUCT. Elke keer dat u een of meer NavionTruck-producten koopt, planten wij een boom voor u. WIJ PLANTEN EEN BOOM MET UW NAAM VOOR ELK PRODUCT. Elke keer dat u een of meer NavionTruck-producten koopt, planten wij een boom voor u.
  • Financier uw aankoop tot 4 maanden ZONDER RENTE Financier uw aankoop tot 4 maanden ZONDER RENTE

Een sprong naar morgen, Sneller, Slimmer, Professioneler

Navion X7 Truck PRO Smart is onze topnavigatie van 7 inch, favoriet bij honderden klanten vanwege de essentiële voordelen voor vrachtwagenchauffeurs. Het ultraheldere 7-inch scherm met capacitief aanraakscherm stelt je in staat om in en uit te zoomen met de populaire knijpbeweging. Bovendien heeft dit apparaat een slim besturingssysteem dat je de mogelijkheid biedt om apps te downloaden en te gebruiken tijdens je rustmomenten.

Maar het meest opvallende is de GPS-navigatiesoftware, die levenslange updatebare kaarten, alternatieve routes, radarwaarschuwingen, interessante plaatsen, zoeken op coördinaten en postcode, evenals een geavanceerde routeplanner bevat. Met al deze functies biedt Navion X7 Truck PRO Smart je een complete en efficiënte navigatie-ervaring, speciaal afgestemd op jouw behoeften als vrachtwagenchauffeur. Mis de kans niet om te genieten van dit krachtige apparaat en verbeter je rijervaring op de weg.

GPS voor Truck Navion X7 Truck PRO Evolution

Kunstmatige intelligentie

Krijg toegang tot een persoonlijke ondersteuningsdienst, 24 uur per dag, 7 dagen per week, rechtstreeks vanuit je GPS-browser dankzij onze geavanceerde kunstmatige intelligentietechnologie. Los al je vragen snel en efficiënt op, ongeacht het tijdstip of de locatie waar je je bevindt. Ons intelligente systeem is ontworpen om je een naadloze klantenservice-ervaring te bieden door je in realtime de ondersteuning te bieden die je nodig hebt. Vertrouw op ons kunstmatige intelligentieplatform om nauwkeurige antwoorden te krijgen en de gepersonaliseerde ondersteuning te ontvangen die je verdient, op elk moment van de dag.

vizier.png


Snelheidscamera's

Vermijd boetes voor te hard rijden en blijf op de hoogte van wegen met een grote aanwezigheid van mobiele snelheidscamera's. Met NavionTruck vergeet u boetes voor vaste snelheidscamera's. Onze volledig legale database van snelheidscamera's heeft honderden klanten geholpen om boetes te vermijden en duizenden euro's te besparen. Stel uw NavionTruck GPS-navigatiesysteem in om geluid- of spraakwaarschuwingen te ontvangen en rijd met gemoedsrust en veiligheid.

flitspalen-naviontruck.jpg

Bezienswaardigheden

Tijdens de Covid-19-pandemie hebben we honderden uren besteed aan het uitbreiden van onze database met servicepunten voor transporteurs, restaurants, truckparkings en nog veel meer. Onze database is viraal geworden en we hebben besloten om een stap verder te gaan. Nu bieden we een uitgebreide selectie van bezienswaardigheden aan om je reis nog eenvoudiger en efficiënter te maken. Je zult duizenden bedrijven, laadzones, magazijnen, markten, weegschalen, tolwegen, supermarkten, havens, autodealers, recreatiegebieden, campings, stranden en nog veel meer vinden. Al deze plaatsen zijn beschikbaar in de database van je NavionTruck GPS-navigatiesysteem.

points-of-interest-naviontruck.jpg

Alternatieve routes

Met NavionTruck heb je de vrijheid om de meest geschikte route voor jouw behoeften te kiezen uit meerdere opties. Je kunt verschillende routes verkennen en degene selecteren die het beste past bij jouw voorkeuren en specifieke vereisten. Bovendien heb je de flexibiliteit om delen van de route aan te passen en te wijzigen naar eigen wens. Wil je een druk gebied vermijden? Wil je een panoramische route nemen? Met NavionTruck kun je jouw reis personaliseren en volledige controle hebben over jouw route. Geniet van een comfortabelere en efficiëntere reis, aangepast aan jouw behoeften en rijvoorkeuren.

alternatieve routes-naviontruck.jpg

Tussenstops

Met NavionTruck kun je je route van tevoren plannen en al je bestemmingen op maat organiseren. Of je nu meerdere stops hebt tijdens je reis of gewoon specifieke plaatsen in een bepaalde volgorde wilt bereiken, NavionTruck stelt je in staat om je bestemmingen te selecteren en te organiseren op basis van je individuele voorkeuren. Je kunt de volgorde bepalen waarin je de plaatsen wilt bezoeken, rekening houden met factoren zoals afstand, geschatte aankomsttijd en persoonlijke voorkeuren. Op deze manier kun je je route optimaliseren en genieten van een efficiëntere en plezierigere reis. Plan je stops, ontdek nieuwe plaatsen en haal het beste uit je rijervaring met NavionTruck.

tussenliggende punten-naviontruck.jpg

Gratis kaartupdates

Download gratis kaartupdates voor de levensduur van uw apparaat. Download kaarten via onze Wizard-synchronisatietool voor Windows pc-computers, download deze HIER

Afhankelijk van het land van het continent van uw aankoop, ontvangt u vooraf geladen kaarten, ontvangt u uw GPS-navigator en kunt u deze gaan gebruiken zonder dat u iets hoeft te downloaden na ontvangst. Bovendien is de navigator op het moment van aankoop al bijgewerkt met de nieuwste versie van kaarten.

Dit zijn de kaarten die je kunt downloaden SEE

dowload-map-gps-naviontruck.png

Voertuigafmetingen instellen

Pas de configuratie van je voertuig aan in NavionTruck en we begeleiden je naar de meest geschikte route voor jou. Geef de afmetingen van je voertuig op, zoals hoogte, breedte, lengte, aantal assen, aanhangers en of je gevaarlijke goederen vervoert. Op deze manier voorkom je onaangename verrassingen zoals lage bruggen of smalle straten en zorg je voor een veilige en probleemloze rit.

Met de nauwkeurige configuratie van je voertuig zal ons GPS-navigatiesysteem routes bieden die speciaal zijn ontworpen om aan jouw behoeften en kenmerken te voldoen. Geniet van de gemoedsrust dat je de meest geschikte route volgt voor je voertuig, waarbij obstakels worden vermeden en een efficiënte reis wordt gegarandeerd.

size-naviontruck.jpg

Beperkingen

Vermijd beperkingen en beperkingen voor uw voertuigtype in het gebied waarin u gaat rijden. Behoud volledige controle over uw route en voorkom onnodige problemen tijdens uw reis.

  • Maximale lengtebeperkingen
  • Maximale gewichtsbeperkingen
  • Hoogtebeperkingen
  • Beperkingen voor gevaarlijke goederen
  • Tunnelbeperkingen

vrachtwagenbeperkingen-naviontruck.jpg

Aanpasbare kaartkleuren

Kies uit een breed scala aan kleuren om de wegen en hoogtes van de kaart naar jouw smaak aan te passen. Je kunt je favoriete kleur selecteren voor zowel overdag als 's nachts, waardoor je een prettigere visuele ervaring hebt die is afgestemd op jouw voorkeuren. Met tientallen kleuropties beschikbaar, kun je een unieke en gepersonaliseerde kaart maken die jouw stijl weerspiegelt en zorgt voor een aangenamere en gemakkelijk te volgen navigatie-ervaring. Of je nu de voorkeur geeft aan levendigere of subtielere tinten, je zult de perfecte combinatie vinden om aan jouw smaak en behoeften te voldoen.

dag-en-nacht-kaart-kleur-naviontruck.jpg

Reisrouteplanner

Ontvang gedetailleerde informatie over je route voordat je aan je reis begint en pas deze aan naar jouw behoeften en voorkeuren. Met ons systeem kun je nauwkeurige gegevens krijgen over de reisduur, de afstand die je moet afleggen, bezienswaardigheden onderweg en eventuele beperkingen of speciale voorwaarden waarmee je rekening moet houden. Bovendien kun je wijzigingen aanbrengen in de route, zoals extra stops toevoegen, drukke gebieden vermijden of schilderachtige wegen selecteren. Op die manier heb je volledige controle over je reisroute en kun je deze aanpassen aan jouw eisen. Met onze gebruiksvriendelijke tool is het plannen en bewerken van je route nog nooit zo eenvoudig en handig geweest.

route-route-naviontruck.png

Zoekmodi

Geniet van een veelzijdige zoekervaring met NavionTruck door te kiezen uit verschillende zoekmodi. U kunt bestemmingen zoeken op basis van verschillende criteria, zoals adres, postcode, coördinaten of de uitgebreide database van meer dan 1 miljoen Points of Interest (POI's) van NavionTruck. Of u nu een specifiek adres moet vinden, een postcode moet lokaliseren of een nabijgelegen bezienswaardigheid wilt zoeken, ons navigatiesysteem is ontworpen om u opties en flexibiliteit te bieden. Met slechts een paar klikken kunt u snel de informatie vinden die u nodig hebt en uw route efficiënt plannen. Vertrouw op NavionTruck voor nauwkeurige en uitgebreide zoekresultaten, afgestemd op uw individuele voorkeuren.

route-zoek-naviontruck.jpg

Soorten routes

Met NavionTruck kun je kiezen uit verschillende soorten routes om je rijervaring aan te passen aan je specifieke behoeften. Je kunt kiezen voor een economische route, die je helpt om brandstof- en tolkosten te minimaliseren door efficiëntere opties te tonen op het gebied van verbruik. Als je snel op je bestemming wilt zijn, kun je kiezen voor een snelle route, die de hoofdwegen prioriteit geeft en verkeerscongestie vermijdt. Voor degenen die de voorkeur geven aan kortere afstanden, biedt NavionTruck ook de optie van een korte route, die je langs de meest directe wegen leidt. Bovendien, als je op zoek bent naar een eenvoudige en gemakkelijk te volgen route, kun je kiezen voor de optie van een gemakkelijke route, die complicaties zoals lastige bochten of verwarrende kruispunten vermijdt. Wat je voorkeur ook is, NavionTruck biedt je de flexibiliteit om je route aan te passen en je rijervaring te optimaliseren.

NL-route-types-naviontruck-NL.png

Multivoertuignavigatiesysteem

Met NavionTruck heb je de flexibiliteit om het GPS-navigatiesysteem in je tweede voertuig te gebruiken wanneer je op vakantie gaat. Je kunt eenvoudig toegang krijgen tot de navigatie-instellingen en kiezen tussen verschillende transportprofielen om de route aan te passen aan jouw specifieke behoeften. Als je in een auto rijdt, kun je het autoprofiel selecteren om nauwkeurige en geoptimaliseerde aanwijzingen te ontvangen voor personenauto's. Als je liever loopt of fietst, kun je respectievelijk het voetgangers- of fietsprofiel selecteren voor geschikte routes voor deze vervoerswijzen. Bovendien biedt NavionTruck ook professionele profielen zoals taxi, bus en hulpvoertuig, waarmee je toegang hebt tot specifieke functies die zijn afgestemd op die beroepen. Ongeacht het type voertuig dat je gebruikt, biedt NavionTruck veelzijdige en gepersonaliseerde navigatieopties.

voertuigen-naviontruck.jpg

Talen

Onze GPS-navigators zijn beschikbaar in een breed scala aan talen, zodat je kunt genieten van een navigatie-ervaring in jouw voorkeurstaal. Het navigatiemenu is beschikbaar in de volgende talen: Maleis, Indonesisch, Turks, Arabisch, Spaans, Catalaans, Duits, Nederlands, Frans, Engels, Italiaans, Tsjechisch, Deens, Ests, Kroatisch, Lets, Litouws, Hongaars, Noors, Pools, Portugees, Roemeens, Slowaaks, Servisch, Fins, Zweeds, Vlaams, Grieks, Bulgaars en Russisch. Met deze uitgebreide selectie van talen kun je het navigatiemenu instellen volgens jouw voorkeuren en het apparaat gemakkelijk en comfortabel in jouw moedertaal of de taal die het meest handig voor je is.

Bovendien bieden we ook de mogelijkheid om de navigatiestemtaal te kiezen. Je kunt luisteren naar navigatie-instructies in de door jou gekozen taal, waardoor je duidelijke en nauwkeurige aanwijzingen tijdens je reis ontvangt. De beschikbare stemtalen zijn: Spaans, Catalaans, Duits, Nederlands, Frans, Engels, Italiaans, Tsjechisch, Deens, Ests, Kroatisch, Lets, Litouws, Hongaars, Noors, Pools, Portugees, Roemeens, Slowaaks, Servisch, Fins, Zweeds, Vlaams, Grieks, Bulgaars en Russisch.

Met deze uitgebreide selectie van talen, zowel in het navigatiemenu als in de gesproken instructies, kun je genieten van een comfortabele en gepersonaliseerde rijervaring, waarbij je de instructies duidelijk begrijpt en ervoor zorgt dat je veilig en zonder problemen op je bestemming aankomt.

taal-naviontruck.jpg

Alle kaarten van Europa en Marokko zijn voorgeïnstalleerd en bijgewerkt

Je hoeft je nergens zorgen over te maken, onze GPS-navigatiesystemen zijn al uitgerust met alle kaarten van Europa die je nodig hebt. Deze kaarten zijn voorgeïnstalleerd en worden regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd de meest actuele informatie hebt op het moment van aankoop. Onze brede dekking omvat landen zoals Albanië, Andorra, Oostenrijk, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Ierland, Estland, Faeröer-eilanden, Finland, Frankrijk, Duitsland, Gibraltar, Griekenland, Guernsey, Hongarije, IJsland, Isle of Man, Italië, Vaticaanstad, Jersey, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Turkije, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Oekraïne, Verenigd Koninkrijk, Rusland en ook Marokko. Je kunt er zeker van zijn dat onze GPS-navigatiesystemen je naadloos door heel Europa en verder zullen leiden.

kaart-europa-naviontruck.jpg

Neem het met Televisie

Geniet van televisie zonder internetverbinding

EN ZONDER MAANDELIJKSE KOSTEN

De Navion DVB-T TV-antenne wordt verbonden met het apparaat en kan televisiekanalen ontvangen zoals thuis. Je hebt alleen een goede locatie nodig en moet de kanalen afstemmen afhankelijk van het land waar je je bevindt. Bovendien maakt ons apparaat het mogelijk om een versterker aan te sluiten voor een stabielere verbinding en om op grotere afstand te kunnen kijken.

Kopen

Productaccessoires

Zuignapbevestiging

Sterke grip op het glas om vallen te voorkomen.

USB-lader 12/24v

Hoge duurzaamheid en efficiëntie met dubbele laadingang.

Micro SD-geheugenkaart

De kaart wordt geleverd met een SD-adapter om in de computer te steken en kaartupdates uit te voeren.

Datakabel

Hoogwaardige oplaad- en dataoverdrachtkabel in elleboogvorm om verbreking van de verbinding te voorkomen.

HGebruikershandleiding

Meertalige gebruikershandleiding.

3 jaar garantie

Geniet van de VOLLEDIGE garantie voor 3 jaar. Garantie inclusief verzendkosten heen en terug naar onze SAT.

Financier het in handige termijnen tot 4 maanden zonder rente

Snelle aanvraag in het betalingsproces.

564739214

Datasheet

Maatregelen MM:
114x184x16
Besturingssysteem:
AOSP Slimme Truck
Processor:
Cores x4 ARM Cortex-A53 @ 1.3Ghz
RAM:
1024 MB
ROM:
16GB
Micro-SD:
32GB
Mobile Data:
Nee
WiFi:
JA
Bluetooth:
Ja
TV:
Compatibel met tv-antenne (Navion DVB-T)
FM-Zender:
Ja
De Levensduur van de Batterij:
Maximaal 2 en een half uur autonomie met GPS-verbinding
Gewicht:
303gr
HDMi:
Nee
Plug:
MINI-USB
Hoofdtelefoon:
Ja
Schermgrootte:
7 inch
Schermresolutie:
800x480
Dashcam
NEE
Camera
Nee
Parkeren camera
Compatibel met opname- en weergavecamera's (Navion Blackbox Remote)
NEE
AV-Ingang:
Ja
Nee
Display-Type:
Capacitieve
Text Editor:
Ja
Speler Tekst:
JA
MP3:
JA
MP4:
JA
Picture Viewer:
JA
U kunt kaarten van over de hele wereld downloaden:
JA
Vooraf geïnstalleerde kaarten:
Alle landen van Europa: EU 45 + Rusland, Marokko, Turkije
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Geverifieerde aankoop

zeer goed

Van de beste GPS ik kon kopen, ik ben erg blij en ik beveel het aan alle truckers.

Was deze review nuttig? ja Nee

You might also like

Stay ahead of the fashion trends with our new selection.