NavionTruck DVB-T - Draadloze Antenne voor Smartphone en Tablet

NavionTruck DVB-T - Draadloze Antenne voor Smartphone en Tablet

€ 89,00

Draadloze DVB-T TV antenne voor de Tablet en smartphone met Android of IOS besturingssysteem. Dankzij deze antenne kunt u TV kijken op uw toestel zonder internet- of kabelverbinding met de Tablet of smartphone, de verbinding is helemaal draadloos met een bereik tot 15 meter.

NavionTruck DVB-T - Draadloze Antenne voor Smartphone en Tablet

€ 89,00
Hoeveelheid :


Er zijn niet genoeg producten op voorraad


  • GARANTIE tot 5 jaar. Geniet van een Europese GARANTIE met onbeperkte services. GARANTIE tot 5 jaar. Geniet van een Europese GARANTIE met onbeperkte services.
  • WIJ PLANTEN EEN BOOM MET UW NAAM VOOR ELK PRODUCT. Elke keer dat u een of meer NavionTruck-producten koopt, planten wij een boom voor u. WIJ PLANTEN EEN BOOM MET UW NAAM VOOR ELK PRODUCT. Elke keer dat u een of meer NavionTruck-producten koopt, planten wij een boom voor u.
  • Financier uw aankoop tot 4 maanden ZONDER RENTE Financier uw aankoop tot 4 maanden ZONDER RENTE

NIEUWE DVB-T ANTENNE WiFi

 

Vergelijkbaar met Tablet en smartphone (Android of iOS)

Innovatieve antenne met DVB-T, of ook wel TDT-systeem waarmee u digitale televisie aan uw smarphone of Tablet (Android of iOS) kunt koppelen, met dit TDT systeem kunt u overal TV kijken op uw smartphone, of u nu op het strand of de camping bent of waneer u een reis maakt met uw auto.

Met dit apparaat heeft u geen internet nodig om TV te kunnen kijken, u hoeft slechts het volgende te doen: download de  applicatie in de Play Store als u gebruik maakt van Android of in de App Store als u Apple gebruikt. U heeft geen internet nodig, u hoeft alleen maar uw smarphone of tablet te koppelen aan de TV-antenne via wifi en u kunt alle TV-zenders scannen.

U heeft geen enkele kabel nodig, u installeert de antenne via wifi, uw smartphone of Tablet zal het apparaat detecteren als een wifi-router, dus u hoeft de apparaten alleen maar te koppelen en het wachtwoord in te voeren dat u kunt vinden in de instructies die we bij het apparaat leveren. U kunt alle
DVB-T (TDT) kanalen scannen van het land waar u zich op dat moment bevindt.
 
De antenne is super licht, hij weegt slechts 49gr en ook de grootte is zo goed mogelijk gereduceerd (zo groot als een gemiddeld pakje sigaretten) zodat u de antenne overal in uw tas kunt meenemen zonder dat het veel ruimte inneemt.

Dit apparaat is niet niet alleen een TV-antenne, u kunt ook uw favoriete programma's opnemen. Het beschikt over het systeem Timeshif waarmee u het tv-programma of de film waar u naar kijkt, op elk gewenst moment kunt terugzien.

Technische specificaties

· Synthesizer: DVB-T EPG

· Frecuentiebereik: 177.5–226MHz(VHF) - 474–858MHz(UHF)

· Li-ion herladbare batterij / batterijduur van ongeveer 4 uur

· Wifi N standaard 802.11 b/g/n

· Vereist: Android 4.0-3 - iOS 5.0/5.1 of hoger

· Het bereik van het apparaat naar de Tablet of smartphone met muren inbegrepen is ongeveer 10 meter

· Het bereik van het apparaat naar de Tablet of smartphone zonder muren is ongeveer 15 meter

· Gewicht: 49 gram

· Afmetingen: 65x45x21mm 

Accessoires:

· Navion DVB-T WiFi

· Nederlandse gebruiksaanwijzing

· Micro USB / USB oplader

· Uitschuifbare antenne voor beter bereik


2 JAAR GARANTIE

- Lees de garantievoorwaarden HIER

- Ophaal en levering service aan huis helemaal GRATIS voor de GARANTIE.

478294874